2777
2789

مادرم خیلی مظلوم و زحمت کشه ولی همیشه دور و بری هاش اذیتش کردن از فامیل شوهر بگیر تا فامیل خودش

پدرم هم مرد مهربان، مقتدر،و بسیار بسیار حامی هست، ولی خیلی تنهاست. 12 سالگی پدرشو از دست داده و مادربزرگم تنهایی بزرگشون کرده، الان هم پسر نداره.

پدر و مادرم خیلی بیشتر از یه پدر و مادر معمولی برام زحمت کشیدن.

وقتی ازدواج کردم شرط اولم احترام به خانوادم بود.

مادرشوهرم خیلی به پدر و مادرم طعنه زده. حتی یه جورایی به من فهموند کسی که پسر نداره داماد تو پیری نمیذاره دختر بره سمت والدین پس تنها میمونه.

البته به نظر نمیاد شوهرم همچین آدمی باشه، اما محض احتیاط حق رفتن به خونه ی پدر و مادرم ازش گرفتم.

پدر بزرگم (بابای مامانم) آخر عمری خیلی تنها بود، هر وقت میرفتم خونه ش یواشکی که بقیه نبینن اینور و اونور گریه میکردم. دوست داشتم زنگ بزنم حالشو بپرسم اما دلم خون میشد، یه بار زنگ زدم حالشو بپرسم همینجور که حرف میزد گریه م گرفت، جلوی دهنمو گرفتم که نفهمه. بعدا پیش مامانم کلی ابراز خوشحالی کرده بود که بهش زنگ زدم😭

بعد از فوت بابابزرگم بین بچه ها اختلاف پیش اومد چندتاشون در حقش کوتاهی کردن،و باعث شد روابطشون از هم بپاشه، مادرم بیشتر تنها شد، مادرم خیلی سرخورده شده.

یه سال روز مادر من برای مامانم یه کلیپ فرستاده بودم آهنگ میم مثل مادر روش بود، بابام تو گوشی مامانم دید، بعد چند دقیقه دیدم نیست. یه دفعه دیدم رفته بود تو راه پله پشت در تو تاریکی داشت یه آهنگ راجع به مادر گوش میداد مادربزرگم هم فوت کرده😭😭😭

کلا من الان پدر و مادربزرگ ندارم.

یه بارم فهمیدم به مامانم گفته که من پسر ندارم و خیلی تنهام.

پدر و مادرم پیر نیستن و دستشون به دهنشون میرسه، ولی من خیلی میترسم.

پدربزرگم زمین زیاد داشت ولی هیچکس نکرد یکیشو بفروشه خرجش کنه،یه زمین به داییم فروخت و اونم پولشو نداد، به خاطر تنهایی تو شرایط سطح پایینی زندگی کرد آخر عمری با این که تو جوونی اینطور نبود،از طرفی حرف های مادرشوهرم باعث شده نتونم با همه ی خوبی های شوهرم بهش اعتماد کنم تو این قضیه.

دلم برای پدر و مادرم میسوزه، از طرفی خیلی زحمتمو کشیدن نمیخوام شرمنده شون بشم. الانم اینا رو با گریه نوشتم.

خانوما برام دعا کنید یه کار خوب پیدا کنم تا یه پشتوانه باشه برام و بتونم به پدر و مادرم خدمت کنم، خواهرانه التماس دعا🙏

I will always love you❤️💖💗

انشالله خدا به دل مادرت ارامش بده

مادرت خیلی شبیه منه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرشوهرو بخدا واگذار کن خودت میگی بابابزرگت پسر داشته ولی تنها بوده ربطی نداره اصلا فقط دلخوششون کن

به هر حال فرزند هم جنس اگه خوب باشه همراه بهتریه و آدمو بیشتر درک میکنه

اتفاقا تو پیری پدرومادر اونی که خیلیییی زحمت میکشه دختره،دختره مادرپدرشو حموم میده،پوشک عوض میکنه وخیلی کارای دیگه،پسرا فقط خرید وسرزدنی باشه انجام میدن

بهایم خموشند وگویا بشر / دهان بسته بهتر که گویا به شر  

انشالله خدا به دل مادرت ارامش بدهمادرت خیلی شبیه منه

دلم برای هردو میسوزه، خیلی تنها هستن

من فقط یه خواهر دارم که خیلی ازم کوچکتره و بچه هست و برادر ندارم

در حقیقت پدر و مادرم جوونیشونو پام گذاشتن

خدا کنه شرمنده ی اونا و خودم نشم

اتفاقا تو پیری پدرومادر اونی که خیلیییی زحمت میکشه دختره،دختره مادرپدرشو حموم میده،پوشک عوض میکنه وخ ...

من داییم بابابزرگم حموم میبرد،اصلاح میکرد، ناخناشو میگرفت، لباساشو با دست میشست، خرید خونه شو میکرد

4 تا دایی دارم فقط این یکی از این کارا میکرد

مامانمم خداییش هر وقت میرفت نظافت و شستشو و همه کارهای بابابزرگم انجام میداد ولی باید صبر میکرد تا بابام ببره

ولی داییم چون مرد بود اختیار با خودش بود هر هفته مرتب میومد

عزیزم ولی نرمال نیست اینهمه کمبود محبت هی گریه گریه پدرت گریه تو گریه مامانت گریه

بابام کی گفتم گریه کرد😐 فقط با خودش تو تاریکی خلوت کرده بود گریه نمی کرد که

ای بابا عزیزم مادر من همیشه میگه اگه خدا کسی رو دوست داشته باشه بهش دختر میده با اینکه یه دونه پسر بیشتر نداره بیشتر دختر رو قبول داره الانم گریه برای چیه اگه کسی به پدر و مادرت طعنه کنایه بزنه جوابش رو بده بزار شوهرت بره خونه مدر و مادرت به نظرم داماد نره خونه پدر زنش بی احترامی به خانواده زن خیلی مادر شوهرت رو حساب کردی

زیادی تو مود گریه هستین این چیزا کم و بیش تو بیشتر خانواده ها هست ولی اینقدر حساس نیستن و مدام گریه زاری نمی کنن

حالا پدر مادرت سنی دارن ولی شما که جوونی از الان تمرین کن زیادی رو این موارد حساس نشی

ای بابا عزیزم مادر من همیشه میگه اگه خدا کسی رو دوست داشته باشه بهش دختر میده با اینکه یه دونه پسر ب ...

خب من جوابشو دادم ولی مگه آب ریخته جمع میشه؟ به هر حال اون حرفو زده و بدتر از اون باعث بی اعتمادی من شده. شوهرم رابطه ش با پدر و مادرم خوبه.

عجیباغریبا

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!