setiatara مدیر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 29507 عنوان دبیری وقت گیره | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 24 پست کسی هست کنار دبیری آپ درس کنکوری مثلا تجربی بخونه؟وقت دارین؟ دیروز | 21:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تعلیقی13 عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 422 ن دودلم دبیری شرکت کنمیا ن میگن فقط ۳روز تو هفته است سنت لب مرز .به نظرم فقط تمرکزتون روفقط نزارین رو دبیری آزمون استخدامی بانکهم شرکت کنین
setiatara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 29507 راستش غیر منطقیه یکم. فقط روی یک هدف کار کنیدچون سن که بره بالاتر حوصله نداریدخودم ۳۶سالمه و خسته شد ... درستهن اخرین رتبه داروسازی مشهد ۶۰۰منطقه یک هست پردیس هم تا رتبه ۱۲۰۰حدودا میگیره من امسال خ بخونم احتمالا ب ۲،۳هزار برسم میخوام شهرستان نرم یا ی شهر خ نزدیک برم پایه ام خوبهفقط همین استارت اولش برام سختهممنون عزیزم 🌹
ماشاوآقاخرسه عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 1925 درستهن اخرین رتبه داروسازی مشهد ۶۰۰منطقه یک هست پردیس هم تا رتبه ۱۲۰۰حدودا میگیره من امسال خ بخونم ا ... خواهش میکنم🥰🥰 ....با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم. از شما آقایون محترم خواهش میکنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.
setiatara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 29507 سنت لب مرز .به نظرم فقط تمرکزتون روفقط نزارین رو دبیری آزمون استخدامی بانکهم شرکت کنین بانک تا ۳۰سالگی میگیره الان استخدام بانک کشاورزی هم هست ک تا ۴۰زده ولی رشته منو نمیخوادمدیریت و کامپیوتر و ...من معماری خوندم
setiatara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 29507 سنت لب مرز .به نظرم فقط تمرکزتون روفقط نزارین رو دبیری آزمون استخدامی بانکهم شرکت کنین دلمازدواج هم میخواد بعد طلاقم خ افسرده شدم تازه حالم بهتر شده میخوام راه درست انتخاب کنم هم ازدواج کنم اگ ن ۱۰سال دیگ حسرت بچه نداشتن میخورم روحیه خودمو میشناسم داروسازی هم خ دوسدارم نمرات شیمی ام هم خوبه اونم رو دلم میمونه میگم اگ الان دارو یا دندون قبول بشم ازدواج بهتری هم میتونم داشته باشم ن؟
تعلیقی13 عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 422 بانک تا ۳۰سالگی میگیره الان استخدام بانک کشاورزی هم هست ک تا ۴۰زده ولی رشته منو نمیخوادمدیریت و کامپ ... عه رشته هنر نداره ؟من فکر میکردم همه بلنک ها تا ۴۰ سالگی ان
تعلیقی13 عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 422 دلمازدواج هم میخواد بعد طلاقم خ افسرده شدم تازه حالم بهتر شده میخوام راه درست انتخاب کنم هم ازدواج ک ... به نظر منم تمرکزت رو فعلا بزار رو درست بعد ازدواج چون هر دوی اینا الان نشدنیه مخصوصا که سنت حساسه.تا حالا شاغل نبودی؟
setiatara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 29507 به نظر منم تمرکزت رو فعلا بزار رو درست بعد ازدواج چون هر دوی اینا الان نشدنیه مخصوصا که سنت حساسه.تا ... کار آزاد کردم ولی دولتی نآزاد هم حقوق درست نمیدن یا مزاحم میشدن اذیت شدم
تعلیقی13 عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 422 کار آزاد کردم ولی دولتی نآزاد هم حقوق درست نمیدن یا مزاحم میشدن اذیت شدم اره واقعا درست میگی .انشالله هر چی خیر و صلاحه .خدا بهترین ها رو برات رقم برنه