2777
2789
عنوان

من با یه پسری تو رابطه بودم که اصلا ازدواجی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 89 پست
چون با کسی جور نشدنوگرنه یکیو بخوای واقعا باهاش ازدواج میکنی دیگهپس تهش میخوای با طرف چی کار کنی؟اون ...

یکیشون که خداییش اصلا تو رابطه هم نیست ولی اون دوتا قبلا بودن ولی الان دیگه حوصله ندارن همش درگیر کار هستن.

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

منم دیدم اینجوری ولی درک نمیکنم چرا شاید ترس از تنهایی دارن

نمیدونم جدی هدف اینا چیه

تازه از اولم به دوستم گفته بود ،گفته نمیخوام بهت لطمه بزنم اینو بدون از اول رابطمون

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد همچین پسری ازدواجی نمیشه؟دقیقا میگه به احتمال خیلی بالا ازدواج نیست طرف میخواد به یه مدرک تحصیلی ...

ازدواجی میشه ولی با یه ادم جدید اون دخترو فقط واسه اون نایم میخواد که وقتش پر شه هیچوقت نظرش بهش ازدواجی نمیشع راحتمالش کمه

🖐️.

خوب بودن رو اگه منطورت اینه که هر چی میخپاست پایه بودی این یه اپشن منفیه الیته برای ازدواج اگه ثصدش ...

نه هیچوقت ازش سو استفاده نمیکردم حمایتش میکردم اونموقع وضعش خوب نبود من توقعی ازش نداشتم تو همه سختی هاش کنارش بودم بخاطر خودش دوسش داشتم همین

ازدواجی میشه ولی با یه ادم جدید اون دخترو فقط واسه اون نایم میخواد که وقتش پر شه هیچوقت نظرش بهش ازد ...

پسره نسبت به هر دختری که آشنا میشه باهاش همین نظر رو داره

یعنی نه فقط به این به هرکی دیگه که آشنا شدن همینو گفته

به نظرم عجیبه

نمیدونم جدی هدف اینا چیه تازه از اولم به دوستم گفته بود ،گفته نمیخوام بهت لطمه بزنم اینو بدون از اول ...

ففط یه چیزو میدونم پسری که این مشخصاتی که گفتی رو داره ازدواجی هم بشه بدرد نمیخوره چون به شدت تستسرون نداره زندگی یا همچین شخصی سخته

🖐️.

یکیشون که خداییش اصلا تو رابطه هم نیست ولی اون دوتا قبلا بودن ولی الان دیگه حوصله ندارن همش درگیر کا ...

خب سینگلن دیگه

من آدمیو که رل میزنه و بعد میگه ازدواجی نیستمو میگم متناقضه کاراش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ففط یه چیزو میدونم پسری که این مشخصاتی که گفتی رو داره ازدواجی هم بشه بدرد نمیخوره چون به شدت تستسرو ...

چرا نداره؟

عزیزم مردها همینن چیزی که دست نیافتنی باشه رو میخان الان تو رو از دستت داد دوباره جذاب شدی از نظرش خ ...

افرین، کسی که میره خطرناک نیست کسی که میره و هی برمیگرده خیلی خطرناکه ، خطرناکه چون با روح و روان شما بازی میکنه.

دقیقا پسرا وقتی خیالشون راحت میشه از طرف کم کم سرد میشن و رابطه مثل روزای اول نیست بعد که دختر رو از دست میدن تازه متوجه میشن چیکار کردن

خب سینگلن دیگهمن آدمیو که رل میزنه و بعد میگه ازدواجی نیستمو میگم متناقضه کاراش

از یه سنی به بعد دیگه عقل به ندرت اختیارش رو دست دل میده. همون رابطه هم با خودت دو دوتا ،چهارتا میکنی میبینی اصلا حوصله پاسخ دادن تماس هاشم نداری چرا بنده خدا رو درگیر یه رابطه پوچ کنی

افرین، کسی که میره خطرناک نیست کسی که میره و هی برمیگرده خیلی خطرناکه ، خطرناکه چون با روح و روان شم ...

اینایی که اینطورن کلا مشکل روحی روانی دارن و این شکلی به شخص مقابل هم این مشکل رو القا میکنن و اون طرف رو هم بیمار میکنن