اون بقیه که میگم یا کمک پدر ومادر پشتشون بوده وچیزایی که من به سختی بهش رسیدم همون اول زندگی راحت داشتن،یا سالها قبل از من تشکیل زندگی دادن که تورم خیلی کمتر بود وپیشرفت کردن....ولی ناخودآگاه من توسط بقیه هم با اون ها مقایسه میشم،دیگه کسی فکر نمیکنه چقدر مسیرهامون متفاوت بوده،همه حال رو میبینن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نه حسادت ینی اینکه بخای ازون گرفته بشه مثلا چرا فلانی بهترین ماشین داره خدا کنه تصادف کنه ولی غبطه ی ...
نه من تاحالا نگفتم الهی خدا ازش بگیره ولی میگم کاش خدا هم بهم بده منم میخوام خواب مگه چیه .....ببین دوستم به همسرش خیانت کرد همسرشم فهمید و ایندش بهترم شد تا بدتر مثلا الان گوشی خریده براش ۵۰ میلیون من که سرم تو لاکمه ارومم گوشی خرابش و همسرم داد بهم گوشی نو خرید واس خودش میکه میرم اسنپ .........بعد. اون میره کلاس های هنر من بیکارو دوله چون شوهرم بهم شک داره .....بعدش میدونی از چی میسوزم من کتک میخوردم اون یه سیلی هم نخورد جوری من و زدن تو بیمارستان دکتر گفت خیانت کردی گفتم کاش خیانت میکردم ...الانم زندگیم یه نمه بهتر شده همش به فکره رفتم میدونم سخته ولی تنهایی بیشتر پیشرفت میکنم ازادم نفس میکشم زندکی خودمه
تلاش کردن چقدر؟ واسه امتحان قبلیم تقریبا ۲۰ ساعت نخوابیدم اما در نهایت به بنده خدایی با ۵ ساعت درس جمعش کرد من شدم ۱۸ اون شد بیست در نهایت میفهمم شاید روشم اشتباهه ولی خب چه میشه کرد
اون بقیه که میگم یا کمک پدر ومادر پشتشون بوده وچیزایی که من به سختی بهش رسیدم همون اول زندگی راحت دا ...
منم تو انباری زندکی کردم بیشتر شبا گشنه میخوابیدم تو بارداری هیچی نداشتیم هیچی شوهرم عصبی میشد از بی پولی من و میزذ انقدر زد بچم با مشکل به دنیا اومد خودمم ناقص شدم تموم شدو گذشت تا جاری دار شدم جاریم رفت مستاجری حتی همین شوهرمم گفت زن داداشم صبرش زیاده 🥲
چون صميميم و بقيه خيلي مقايسمون ميكنن برا اينكه كم نيارم حساس شدم
لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱
منم ضربه نمیزنم و نخواهم زد ولی همیشه ضربه میخورم و همسرم و خانوادمو مقصر حسادتم میدونم
در مورد شما صحبت نمی کنم عزیزم کلی میگم حسادت دوجور هست یکی حسادت میکنه حسرت میکشه ولی نمیخواد به یکی اتفاق بدی بیفته و بعد پشیمون میشه به خاطر حسادتش یکی ضربه میزنه به خاطر پیشرفت ات و دوست داره رقابت کنه و زیر نظرت داره و از همچین آدم هایی باید فرار کرد