2777
2789
عنوان

توروخداکمکم کنید خیانت نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 71 پست
توروخدا فقط اخباری که توش قتل و جنایت اتفاق می افته دنبال کنمثل همین اتفاقی که تو بندرعباس افتاد برو ...

درسته عزیزم بخدا تکرارنمیکنم فوقش که چی بگم بیا منم شدم مثل تو بعدا چجوری توچشم بچه هام نگاه کنم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم امشب موعد پریودیم یه حال کثافتی دارم نمیدونم چه مرگیمه و بخاطر کدوم ناراحتیمه

ولی میگم کاش بشه یه جور فرهنگ سازی کنیم از طریق فضای مجازی، اینکه تبلیغ کنیم هم جنس نباید علیه هم جنس باشه

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

😔خیلی درد داره پس بیا منوتو این درد رو ب همجنس خودمون ندیم، برامنم موقعیتش پیش اومد ب دردای خودم فک ...

خداشاهده دیگه حتی تصادفی هم ببینمش راهمو کج میکنم واقعا شرمندم پیش خدا

نمیدونم امشب موعد پریودیم یه حال کثافتی دارم نمیدونم چه مرگیمه و بخاطر کدوم ناراحتیمه ولی میگم کاش ب ...

انشالله همیشه حال دلت خوب باشه عزیزم واقعا خیلی موافقم بخدا به محض اینکه فهمیدم متاهله حالم بدشد وبلاکش کردم حتی بامجردم اشتباهه چه برسه متاهل اون زن بیچاره چه گناهی داره مخصوصا وقتی خودم تجربه شو داشتم به زنه زنگ زدم به من میگفت من عاشق شوهرتم اونم عاشقمه تو برو از زندگیش😢

اینکه بهم هیچ توجهی نمیکنه نمیزاره هم جداشم خونه به اسم خودمه ولی میگه جداشی خودمو میکشم منم مثل احم ...

اشتباه نکنید

خودم رو میکشم نشد کار

اولین کار اینه که به کسی توی خیابون و مغازه توجه نکنید چون شما آلان در معرض خطر هستید

دوم به هر کسی دردتون رو نگید چون افراد ضعیف بدتر شما رو گمراه میکنند

سوم محکم باشید و از اهلش کمک بگیرید

چهارم استرس نداشته باش و محکم باشید

سست بودن توی تصمیم گیری فعلا بزرگترین ضعف شماست

اشتباه نکنید خودم رو میکشم نشد کار اولین کار اینه که به کسی توی خیابون و مغازه توجه نکنید چون شما آل ...

خیلی ممنون واقعا حرفاتون درسته کارم خیلی اشتباهه متوجه هستم نمیدونم چطوربه جایی رسیدم منی که 23سالمه به یه مرد 43ساله نگاه کنم خیلی شرمندم واقعا💔

خیلی ممنون واقعا حرفاتون درسته کارم خیلی اشتباهه متوجه هستم نمیدونم چطوربه جایی رسیدم منی که 23سالمه ...

مقصر شما نیستید

شما یار دلسوز ندارید به اسم همسر

هم سر شما هم نیست چه برسه.....

بخدا شما از اون دسته زن هایی هستید که اگه بهتون توجه میکرد باغ گل تحویل میگرفت ولی افسوس برای اون آقا

مقصر شما نیستید شما یار دلسوز ندارید به اسم همسر هم سر شما هم نیست چه برسه..... بخدا شما از اون دسته ...

خداشاهده دقیقا همینطوره همیشه واسم سواله که چرااخه اینکارومیکنه یعنی ازخوب بودم بیش ازحدمه

خداشاهده دقیقا همینطوره همیشه واسم سواله که چرااخه اینکارومیکنه یعنی ازخوب بودم بیش ازحدمه

چندین علت داره

باید واکاوی بشه. حوصله داشتید بفرمایید طبق تحصیلات مرتبط و تجربی مواردی رو مفصل مطرح کنم