2777
2789
عنوان

طبیعیه وقتی سرکار دارم جارو میکنم از صاحبکارم خجالت میکشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 38 پست
روزی ۲ساعتماهی هشت تومن

چقدر خوبه تایم کاریت من بودم با این تایم کاری اصلا به این چیزاش فکر نمیکردم عوضش ساعت بیکاریت برو یه جا کاراموز شو یا یه کلاسی برو در آینده پیشرفت کنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگاش نکن

نمیکنم

اونم معمولا نگاهشو میدزده

خودم حس بد میگیرم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
گفتم عادت میکنم ولی یکساله هنوزم عادت نکردمبه پولشم نیاز دارم واقعا

اهمیت نده، خیلی خوبه ک مستقلی و درامد داری

ایشالا بزودی کسب و کار خودتو راه میندازی

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

هر روز ميري يا تعطيلي هم داري؟

تعطیلی که نداره ولی مرخصی بخوام راحت تا پنج شش روز هم میده مرخصی

از حقوقم کم نمیکنه

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
خب بيشتر بمون كاراي ديگه هم انجام بده يا ي كار ديگه همون حواليدو ساعت اين حقوق خيلي خوبه

بوه که دارم زیاد نمیتونم بیرون بمونم

بخاطر همین چسبیدم به همینکار

وجدانن چ صاحب کار باشرفی داری دمش گرم

خیلی خوبه خدایی

خدا برا خانوادش حفظش کنه