2777
2789

تالان هی سکوت میکردم برای هرمناسبتی دیشب برای بار اول گفتم توقع داشتم به خاطر تولدم برام شده یه هدیه کوچیک میخریدی اما تو فقط با گل و رستوران جمعش کردی

فکر میکنید واکنشش چی بود

قهر کرد گفت تو توقعاتت رفته بالا

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از قدیم گفتن زنی که خرج نداره ارج نداره ولی گمونم رستوران رو هدیه حساب کرده🤨

بخدا خودش همه پیتزا خورد من دوتا اسلایس خوردم

بله

دستش خالی نبوده؟ چون شوهر منم روز تولدم بی پول بود نتونست برام چیزی بخره شما که رستوران و گل داشتی من فقط یک تبریک بهم گفت منم ناراحت شدم ولی با خودم گفتم شاید خیلی دستش تنگ بوده نتونسته تو هم خودتو ناراحت نکن

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
بخدا خودش همه پیتزا خورد من دوتا اسلایس خوردم

خانه از پایبست ویران است دختر یواش یواش توقع که نکنه درخواستات رو بگو دخترها از دوست پسراشون چقدر هدیه میگیرن تو از شوهرت هدیه میخای میشه توقع پس اگه چیز بزرگتر میخاستی چی🤐

خانه از پایبست ویران است دختر یواش یواش توقع که نکنه درخواستات رو بگو دخترها از دوست پسراشون چقدر هد ...

هرسال خودم بزور ازش کادو میگرفتم از قبل امسال گفتم بدار سوپرایزم کنه خب واقعا سوپرایز شدم

دستش خالی نبوده؟ چون شوهر منم روز تولدم بی پول بود نتونست برام چیزی بخره شما که رستوران و گل داشتی م ...

نه متاسفانه پولم داشت گفت برای کارم نیاز دارم

هرسال خودم بزور ازش کادو میگرفتم از قبل امسال گفتم بدار سوپرایزم کنه خب واقعا سوپرایز شدم

ببین عزیزم معلومه که توقعاتت خیلی کم تو زندگی اصلا ربطی به هدیه تولد نداره والا شما تولد یکی بری یه چیزی با خودت میبری حتا اگه غریبه باشه