2777
2789
عنوان

چون خواستمو بیان کردم گفت چرا توقعاتت رفته بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست
چون ازاول نخواستی.. لیاقتت همینقدر دیده یعنی. بیشتر زیاد حساب میشه... کم توقع نباش

نه اتفاقا هرسال از قبل تولدم هی میگفتم کادو میخوام و بزور میخرید ولی هر مناسبتی که چیزی برام نمیخرید هبچ ایرادی نمیگرفتم

امسال گفتم بذار خودش برام یچیزی بخره

ولی هیچی نخرید و بهشم گفتم گفت باید برای مغازه جنس بیارم و هزارتا بهانه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

نه متاسفانه پولم داشت گفت برای کارم نیاز دارم

خودتو اذیت نکن بیشتر مرد ها همینطورن آدم کلی منتظر روز تولدش هست بعد اینطور بشه منم دلم خیلی گرفت روز تولدم انگار مثل روز های دیگه بود فقط یک تبریک گفت تو هم بهش فکر نکن

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین عزیزم معلومه که توقعاتت خیلی کم تو زندگی اصلا ربطی به هدیه تولد نداره والا شما تولد یکی بری یه ...

همیشه وقتی مناسبتی چیزی نمیخره هیچی نمیگم

اما رو تولدم حساس بودم هرسال میگفتم کادو میخوام فلان چیزو باید برام بخری انقدر میگفتم میخرید امسال گفتم کی حوصله جرو بحث داره بذار خودش بخره

و خودش هیچی نخرید

نه اتفاقا هرسال از قبل تولدم هی میگفتم کادو میخوام و بزور میخرید ولی هر مناسبتی که چیزی برام نمیخری ...

من تاکادو رو نده ول کنش نمیشم میگ هرچی میخوای بخر اینم کارت😆محلش نزار تانخریده تاعادت کنه

خودتو اذیت نکن بیشتر مرد ها همینطورن آدم کلی منتظر روز تولدش هست بعد اینطور بشه منم دلم خیلی گرفت رو ...

رفتم سرکار همکارام برام کادو گرفتن با کیک تو دلم گفتم باز از شوهرم بهتر

من تاکادو رو نده ول کنش نمیشم میگ هرچی میخوای بخر اینم کارت😆محلش نزار تانخریده تاعادت کنه

نمیخره تازه میگه پولم بده

همیشه وقتی مناسبتی چیزی نمیخره هیچی نمیگم اما رو تولدم حساس بودم هرسال میگفتم کادو میخوام فلان چیزو ...

تقصیر اون نیست تقصیر تو کوتاه بیا تو زندگی ولی نه اینطور وقتی میدونی داره برخورد کن هدیه تولد چیه دیگه که باید جر و بحث بشه در موردش

تقصیر اون نیست تقصیر تو کوتاه بیا تو زندگی ولی نه اینطور وقتی میدونی داره برخورد کن هدیه تولد چیه دی ...

خب نمیخره چکار کنم

خب نمیخره چکار کنم

خودت برای خودت بخر یه چیزی برای خودت بخر به خودت هدیه بده بزار ببینه ارزش خودت رو بالا ببر اصلاتغییر روش بده همیشه میگن میخای کسی رو عوض کنی خودت رو اول عوض کن خودش خود به خود عوض میشه

والا صبح چنتا خانم اینجا گفتن مجانی به دوس پسراشون میدن و ازش هیچی نمیخان چون ثواب داره شاخ در اوردم

😆😆😆😆عجب ادمایی