2777
2789
عنوان

روز مادر و شب یلدا و قهر مادرشوهر

142 بازدید | 18 پست

شوهرم با مادرش ۴ ماهه قهر هست سر مسائل مالی

مامانش گفت حق نداری پاتو بزاری خونم

با پدرش در ارتباط بود تا اینکه اونم هفته پیش زنگ زده به شوهرم و نفرین کرده (زبونش لال) الهی خونت آتیش بگیره بچه هات بمیرن💔💔💔

حالا شوهرم واسه روز مادر هوایی شده بره . خیلی وابسته خانوادش بوده و هست.

بین حرفاش گفته تو از طرف من کادو ببر وای من گفتم عمرا بدون تو نمیرم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در چنین مواردی تصمیم درست چیه؟مشکل مالی اینا تا ابد حل نمیشه و هربار مثذ دمل چرکی سر باز میکنه

با اینکه طرفدار قهر نیستم ولی نفرین پدرشوهرت خیلی بد بوده ،من بودم شاید در ظاهر میتونستم ببخشم ولی دلم باهاشون صاف نمیشد

خودتون و کوچیک نکنید. پدرو مادر با چه دلی میتونن بچشون و نفرین کنن. نوه شون و نفرین کنن؟؟؟ تو چجوری میتونی وقتی بچت و نفرین کرده بری خونشون براشون کادو ببری؟؟؟؟ آدم سیب زمینی که نیست. سعی کن راضیش کنی بیخیال شه.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خودتون و کوچیک نکنید. پدرو مادر با چه دلی میتونن بچشون و نفرین کنن. نوه شون و نفرین کنن؟؟؟ تو چجوری ...

پشت تلفن به شوهرم گفته

مثلا جلو من روش نشده بگه

اما من متنفرم ازشون

هررررگز دلم نمیخواد ببینمشون

ولز با شناخت ۱۵ ساله ازشون میدونم این پدر و پسر دوباره آشتی میکنن💔

در چنین مواردی تصمیم درست چیه؟مشکل مالی اینا تا ابد حل نمیشه و هربار مثذ دمل چرکی سر باز میکنه

وقتی نفرین کردن گفتن نیاید خونمون، بنظرمن تصمیم درست قطع ارتباطه...اونا اگه اولاد سرشون بشه، طاقت نمیارن خودشون یه قدم به سمت شما برمیدارن. اگرم حالیشون نشه، همون بهتر دورشون و یه خط قرمز بکشیو

با اینکه طرفدار قهر نیستم ولی نفرین پدرشوهرت خیلی بد بوده ،من بودم شاید در ظاهر میتونستم ببخشم ولی د ...

دل منم صاف نمیشه و نخواهد شد

دقیقا مثله ما با این تفاوت که ما عقدیم

چکار میکنید بالاخره؟

الان با تو قهرن یا با شوهرت؟

اینا مثلا با من قهر نیستن خیر سرشون

خب اول اون مسائل مالی رو حل کنید ،کاره پدرشوهرتون بد بوده ولی لابد حق و حقوش پایمال شده و حرصی شده و ...

هر دو حق رو به خودشون میدن

هیچکس کوتاه نمیاد

پشت تلفن به شوهرم گفتهمثلا جلو من روش نشده بگهاما من متنفرم ازشونهررررگز دلم نمیخواد ببینمشونولز با ...

فرقی نمیکنه کجا و چجوری گفته، مهم اینه که گفته...من بودم تا قیامت اسمشون و نمیاوردم. مادرشوهر من خیلی درحق من بدی کرده، ولی من بخاطر همسرم بخشیدم و هنوز ارتباط داریم. اما اگه پای بچه هام و بخواد وسط بکشه، یه آدم دیگه میشم. کسی که بچم و نفرین کنه، تاعمردارم تو صورتشم نگاه نمیکنم، چه برسه به اینکه براش کادوببرم🙄

فرقی نمیکنه کجا و چجوری گفته، مهم اینه که گفته...من بودم تا قیامت اسمشون و نمیاوردم. مادرشوهر من خیل ...

میفهمم

منتها من میدونم قطعا شوهرم سرش رو میندازه پایین آشتی میکنه

خصوصا اگه من بگم قطع ارتباط کن، از لج من بیشتر بهشون میچسبه

اونم از دست پسرش عصبانی شده یه گوهی خورده

میفهمممنتها من میدونم قطعا شوهرم سرش رو میندازه پایین آشتی میکنهخصوصا اگه من بگم قطع ارتباط کن، از ل ...

اوکی، میدونم چی میگی. پس لااقل حرفات و به خودشون بگو. حتما به روشون بیار. بگو هراتفاقی بین شما و پسرتون افتاده به کنار، چجوری دلتون اومد نوه تونو نفرین کنین؟؟؟؟؟ نذار فک کنن بلانسبت هیچی نمیفهمی