2777
2789
اجازه نمیدن عزیزم شهر کوچیک اجازه نمیدن میگن آبرومون میره

پس ی شوهرخوب بکن یا درس بخون دانشگاه قبول شو ب هوای دانشگاه بتونی از اون شهر بری بیرون ی کارایی بتونی برای خودت بکنی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همیشه همین بوده از سر و روی زندگیش نداری و بدبختی میباره ولی ادعای آبروشون میشه باز قبلنا بود یه چیزی الان دیگه همه دنبال یه لقمه نونن

اونی باید ادعای بزرگی و پدری داشته باشه که مثل یه مرد بتونه حمایت کنه خونوادشو

نه اینکه بچت موقع رشدشه مدتها گوشت و مرغ نخوره بعد به غیرت ایشون بربخوره شما بری سرکار

اححح حال آدم بد میشه این جیزارو میخونه

بمیرم واست ک خودت غم و اندوه زندگیت ب حد کافی زیاد هست از اینورم پدرت داره اذیتت میکنه

برو بهزیستی اینا صحبت کن

و سعی کن بعدا بشینی با پدرت منطقی صحبت کنی ک کار بدی نمیخوای کنی بچه تم میبری ...

همیشه همین بوده از سر و روی زندگیش نداری و بدبختی میباره ولی ادعای آبروشون میشه باز قبلنا بود یه چیز ...

بخدا من از هیچکس توقع ندارم ولی دیشب مهمون داشتیم بچه مهمون یه اسباب بازی داشت بچم خودشو کشت از گریه نداد دست بچم 😭

بچم کلی گریه کرد تا خوابید تا صبح خودمو نفرین میکردم که چرا جدا شدم کاش تو همون خراب شده کتک میخوردم ولی لااقل بچم تو رفاه بود چیزی کم نداشت 😭😭 حسرت یه اسباب بازی قراضه بمونه رو دلش حسرت یه تیکه گوشت

بهشون نگو.کار خودتو بکن .بعدم ک فهمید مدتی آزار و اذیت هست ولی بعد عادت میکنه

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

برو کمیتع امداد اگه شهرستان یا روستا باشی... برات خونه می سازند.... یا کمکت میکنند...

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بمیرم واست ک خودت غم و اندوه زندگیت ب حد کافی زیاد هست از اینورم پدرت داره اذیتت میکنه برو بهزیستی ا ...

میکشنم بخدا اینا انسان نیستن زندگی من اکه نابود شد همش تقصیر اینا بود اگه هر بلایی سرم اومد تقصیر اینا بود 😭😭😭