2777
2789
عنوان

تا حالا فااال قهوه گرفتید درست دربیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 43 پست
خصوصی پیام بدین

@niniyar

خیلی وقته فعاله و اینکارا رو میکنه چرا جمع نمیکنین؟

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
ی شهرستانه تو قزوین تاکستان من خودم قزونیم هر سذی ۱ ساعت راه برم ۱ ساعت بیام

خدایی آینده درست می گه؟

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزمزم من قزوینم توروخدا یک کمکی کن اگه می تونی آدرسش بده

تاکستان خیابان بازیار اونجا ب هرکی بگی ناهید میشناسه تا ساعت ۲ ظهر اونجا باش باید اسم بنویسی دیر بری نوبتت نمیشه ولی میکم برا من الان حرفاشون یکی درنیومده نمیدونم حرف کدوم درسته

تاکستان خیابان بازیار اونجا ب هرکی بگی ناهید میشناسه تا ساعت ۲ ظهر اونجا باش باید اسم بنویسی دیر بری ...

گلم آدرس دقیق تر پلاک نداری من اصلا اونجاهارو بلد نیستم

تاکستان خیابان بازیار اونجا ب هرکی بگی ناهید میشناسه تا ساعت ۲ ظهر اونجا باش باید اسم بنویسی دیر بری ...

گلم چه قدر می گیره؟

گلم اون که سر کتابم باز می کنه قزوینه اونو شمارش و نداری؟

مشکل خاصی داری مادر جان

اره با خرافاتی جماعت که مردمو گول میزنن مشکل دارم

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
میگم ک هر سری حرفاشون یکیه این سری ولی هر کدوم ی چی گفتن نمیدونم حرف کدومو باور کنم

گلم اون تاکستانیه چند گرفت ازت؟

شماره نداره عشقم باید حضوری بری اونجا بشینی تا نوبتت بشه

گلم درخاست دوستیمو قبول کن مهسا رو می شناسی تو بلوار اونم تعریف می کنند

گلم آدرس دقیق تر پلاک نداری من اصلا اونجاهارو بلد نیستم

نه بخدا اونقدر دقیق بلد نیستم اونجا برو خیابان بازیار ب هرکی بگی ناهید دعا نویس نشون میده بازم میگم مطمعن نیستم درست بگه الان دودل شدم میگم این سری حرفاشون یکی نبود من میخام صبر کنم منتظر بمونم ببینم چی میشه مطمعن نیستم اگه میخای امتهان کن اما صدردصد نیس چون این بار حرفاشون یکی نبود