2777
2789
عنوان

قهر

549 بازدید | 41 پست

سلام دوستان من تازه وارد این سایت شدم پیشاپیش ممنونم از نظراتتون

هفته دیگ دارم میرم ماه عسل امامتاسفانه هنوز ک هنوزه باشوهرم هی بحث دارم سرمسایل مختلف 

مثلا دیروز بش گفتم میخوام بیام خونمو مرتب کنم وسایلا سفرمونو اماده کنم عموتو ببرین پایین خونه خودتون دیگ برای چی همش بالاس خونه ی منوتو اربعین مادربزرگت که تمام شد تو هم بم قول دادی ک بعد اربعین ببرینش پایین.

بعد شوهرم اصلا قانعم نکرد فقط گف خو بیاچیکارش داری اون مریضه تو اتاقه منم گفتم خب ببرینش اتاق خودش پایین بعد گف بعد سفرانشالله 

بش گفتم دلیلش چیه ک الان نمیبرینش تو قول داده بودی بعد گف دیگه حرفمو زدم تمام!

منم عصبی شدم بش گفتم خیلی ازت بدم میاد

دروغگو

بی عرضه

حالمو بهم زدی بااین اخلاقت

الانم دو روزه ک بام تماس نگرفته 

چیکار کنم؟

من چرا فک میکردم اربعین فقط برا امام حسینه😐

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی بد حرف زدی اخرش.اونم زیر حرفش زده ولی خب کار زشت اون کار بد شمارو توجیه نمیکنه

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

یعنی عموی همسرت خونه تازه عروس دوماد کنگر خورده؟ قهر بی فایده هستش و قبل ماه عسل و زیر یه سقف رفتن طبیعی هستش اما مدیریت کن و زبونتو یکم نگهدار که از الان پرده حرمت بینتون پاره نشه که دیگه اون زندگی زندگی نمیشه. فرودگاه هم برو و به مادر شوهرت بگک واسه این دلیل نرفتم تا خودتون بیاین 

حالا مونده عزیزم تازه اوله راهی دهنه من که صاف شده دلم براجوونی ازدست رفتم سوخت مرگ برایران مرگ بر جهان سوم فقط فقط توایرانه که همیشه بساط مادرشوهر خانواده شوهر جمع نخواهدشد اوناییم که میگن نه وفلا بیصار هیچکس ازارشون نداده

خب خیلی بد حرف زدی اخرش.اونم زیر حرفش زده ولی خب کار زشت اون کار بد شمارو توجیه نمیکنه

وقتی چیزی روحساب کتاب نباشه ادم ناخوداگاه نمیتونه طرزحرف زدنشو مدیریت کنه معنی نداره عموی اونا خونه تازه دامادوعروس بخوابه اگر اینجور ازفردا ایشونم شوهرعمشو بیاره وسطه خودشون بخوابونن 

حالا مونده عزیزم تازه اوله راهی دهنه من که صاف شده دلم براجوونی ازدست رفتم سوخت مرگ برایران مرگ بر ج ...

مادرشوهرایه ترکیه ام موذی ان😆😆😆

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین
حالا مونده عزیزم تازه اوله راهی دهنه من که صاف شده دلم براجوونی ازدست رفتم سوخت مرگ برایران مرگ بر ج ...

از هرچی خانواده شوهرهه متنفرم

عاشقم بمون همیشه$باورم همیشگی شه$فرق بودو نبودت $فرق مرگو زندگی شه
از هرچی خانواده شوهرهه متنفرم

به قران مجید یه مادرشوهرم دارم که بااون همه خوبی وحسنات که براپسرشو خودشون داشتم حتی تاروزاخر زایمانم سرکارمیرفتم پولمن دودستی تقدین میکردم به پسرش زایمانمو وحشتناک ترین روز عمرم ثبت کرد به قران تاپیک زدم همه فحشم دادن چرا موندم تواون زندگی الانم چشم توچشمی تازه قربونشم باید برم ده ساله این داغو سربچم تو دلم گذاشت کارای دبگش ورفتارا دیگش یه طرف الانم شوهرم مریضیاعصاب داره بادارو همش بی حالو خوابالو تا یه دقه میخوایم راحت باشیم اون باباش پشته در زنگ میزنه میاد تو حالم داره ازاین زندگی بهم میخوره اخه هرروز خونه تازه عروس وداماد که نمیرن الان دوازدهساله یه بچه ده ساله هم دارم بخدا پسرم بیشتر ازاینا حالیشه هنوز نمیدونن دم به دقیقه نیان زنگ خونرو بزنن 

یادم رف بگم 

من عقدم پارسال ی جشن عقد خوب باشام گرف برام وحالا ب دلیل مرگ عزیزانشون قراره بریم ماه عسل

عموش مریضه و جانبازه وحواس درست حسابی نداره برای اینک نفهمه مادرش فوت شده بردنش خونه من بالااما قرتر بود بعد چهلم بیارنش پایین اما الان دو روز گذشته نبردنش

منم ب شوهرم گفتم اما جواب درست حسابی نمیده باید حرف خودش باشه کلا نباید اعتراض کنم میگه خجالت میکشم از عمه م بش بگم بیا عمومو ببرین پایین(اینم بگم خودش باخونواده پدریش زندگی میکنه یعنی عمه هاش)

من بعد از اینگ اون حرفارو با پم بش زدم ازش عذرخواهی کردم بعدش و ابراز پشیمونی کردم اما اون سرسنگین جوابمو داد

منم دیگ کاری ب کارش نداشتم  :(