2777
2789
عنوان

شما با مردی ک دوتا بچه داره ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4298 بازدید | 198 پست
اره بنظرت ادم چیکاکنه

بهتره یک طرف فرزند داشته باشند.خانمی که فرزند داره با آقایی که فرزند نداره ازدواج کنه وآقایی که فرزند دارند با خانمی که فرزند ندارند ازدواج کنه.

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا نخونده نظر میدی.... کدوم خری میرع با مرد متاهل

دیر دیدم عزبزم .تو همین سایت چند موردی هست شدن زن دوم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ما سه تا بچه بودیم که مادرمون بر اثر سرطان از دست دادیم. بابام صبح تا عصر سرکار بود. خیلی وقتها تهدی ...

خدا رحمتش کنه عزیزم 🖤🖤

فدات شم 😢 💔

عزیزم بنظر من که اصلا هم حق نداشت

حق نداشت شمارو اینقد اذیت کنه

24 سالگی سن کمی نیست اینقد که عقل داشت شوهرخودشو انتخاب کنه

خودش با اینکه میدونست بچه داره با بابات ازدواج کرد پس حق نداشت جوری رفتار کنه که انگار مجبورش کردن

چی بگم والا خدا لعنتش کنه

اگه مسلمانی و دین اسلام را قبول داری رعایت شرعیات جز واجبات هست

منظورت از دین اسلام همون نون دونی یه سریاست که اگه اسلام نباشه جیره اشون قطع میشه درسته ؟؟؟

اعتقاداتون برا خودتون نگه دارین

یاد بگیرین به اعتقادات بقیه هم احترام بذارین...

منظورت از دین اسلام همون نون دونی یه سریاست که اگه اسلام نباشه جیره اشون قطع میشه درسته ؟؟؟اعتقاداتو ...

خجالت بکش خانوم محترم نون دونی چیه من پیامتو دیدم اول شما به دین ما توهین کردی پس توقع نداشته باش حرفت بی جواب بمونه

💜تو تاپیکای مذهبی تگم کنید💜

خودت شروع کردیعقایدت مال خودت ...با توهماتت خوش باش

شما با شخص دیگه ای بحث کردید اسم کاربری رو نگاه کنید قبل جواب دادن... من اومدم بگم که به دین ما توهین نکن تا ما هم احترام بزاریم خدانگهدار

💜تو تاپیکای مذهبی تگم کنید💜

خانم بستگی به روحیات خودت داره من نمیدونم خودت بچه داری یا نه من خالم سه تا بچه یکی نوزاد دختر ینی پسر 4 و یک پسر 5 ساله شوهرشو بزرگ کرد کنار دختر و گسر خودش باهمین شوهر خاطرات زفتازی از خالم زیاد دارم فقط یکیشو بگم از اقوام همسرش یکی از رجال سیاسی بلند پایه بود مادرم میگفت هر سال عید میاد به دیدن خالم یمسالشو من رفتم این آقا بالای 80 سال سن خالم از آشپز خونه جهت پذیرایی هر بار میومد بیرون این آقا بپاش میایستاد خالم گفت آقای فلانی این آقا خواهر زاده منه من خجالت میکشم شما از جاتون بلند میشید. ادامه

شما خودتون وروحباتتون آیا سازگاری داره چون موفقیتش خوبه میگین آدمها وقتی مشکلی دارن بابت بچه هاشون مثلا من اصلا تو این شرایط اعتقادی به خوبی ندارم دوتا پیشنهاد میکنم اولا شما 50 ساعت تو شرایط مختلف با بچه ها دیدار کن زندگی نه دیدار کنید ببینید همدیگرو میپذیرید. بدلنون میشینه نگه داری کنید. دوم شما دارید ایثار میکنید این خاطرتون باشه از خودتون دارید مایه میزارید اگر امتیاز نگیرید ببخشید کوزت خواهید شد. این مودبانه اش هست که گفتم و همین آقای خوب فردا میگه خودت قبول کردی. تا نرفتی تو اون خونه خودتو تفهیم کن من نیامدم لطف کنم به تو که بخوام بی احترامی بشنوم اینو بفهم من یک دقیقه هم ادامه نمیدم اگر نگی اینها رو بری تو اون خونه بگی اثر نداره اینو در حضور گذر و مادرش و خواهراش بگو حتما یعنی اونها فردا بچه هارو لرعلیهت پر نکنن حرف دارم ولی طولانی میشه متاسفانه.

دوست با یکی که یک بچه داشت ازدواج کرد به گوه خوردن افتاده حالا مرد ثروتمند برای بچه پرستار گرفته برا ...

ببینید گفتم اتمام حجت کن اینجا است باید اگه اولین بار که یک همچین حذفی زد بزنی تو دهنش بگی برو خدارو شکر کن دارم بچه یکی دیگر و بزرگ میکنم بچه است میخوره زمین شاید سقط بشه تو که باباشی کدوم گوری بودی این خانم اینها رو اولش نگفته دیگه فایده نداره این آقا تا آخر طلبکارها اگر نگهش داشته زمین نخورده تشکر نمیکنه اون وقت