منظورت از دین اسلام همون نون دونی یه سریاست که اگه اسلام نباشه جیره اشون قطع میشه درسته ؟؟؟اعتقاداتو ...
شما هم یاد بگیرین اعتقادات خودتون را به دیگران تحمیل نکنید
نون دین اسلام را میخوری بر علیهش شمشیر میکشی
اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غمت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بیتوجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
فعلا که ما شمشیری نداریم برای کسی بکشیماین شماها هستین که به اسم دین شیره ی مردم دوشیدین....پس دهن م ...
قضاوت نابجا نکنید.کم کاری مسئولان به دین ربطی نداره.
اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غمت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بیتوجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم
شما هم یاد بگیرین اعتقادات خودتون را به دیگران تحمیل نکنیدنون دین اسلام را میخوری بر علیهش شمشیر میک ...
این به اصطلاح دین برای ما که نونی نداشته ...ما که نون بازوی خودمون می خوریم ...نون دین اسلام شماهایی دارین میخورین که دودستی چسبیدین و تایکی نظری میده که باب میلیتون نیست احساس خطر میکنید استرسی میشین حمله می کنید
این به اصطلاح دین برای ما که نونی نداشته ...ما که نون بازوی خودمون می خوریم ...نون دین اسلام شماهایی ...
نه ترسی داریم نه چیزی به دین اسلام هم افتخار می کنیم.دین اسلام نیاز به مراقبت کسی نداره کتاب کامل آسمانی و خدایی را داره که دستورش را داده خودش نگه دارنده دین اسلام هست.این امثال شماها هست وقتی تقی به توقی میخوره زودی به دین اسلام مراجعه می کنید کدام دعا را بخونم کدام نماز را بخونم چیکار کنم چیکار نکنم می کنید.
خدا رحمتش کنه عزیزم 🖤🖤 فدات شم 😢 💔عزیزم بنظر من که اصلا هم حق نداشت حق نداشت شمارو اینقد اذیت کن ...
ممنون عزیزم.من راضی به لعنت کردنش نیستم بالاخره اونم جوون بود با امید و آرزو شوهر کرده بود ما هم بچه بودیم و شیطنت هایی داشتیم. الان سعی میکنیم احترامش رو نگه داریم بخاطر بابام. تو ۱۸ سالگی میخواست منو شوهر بده! منم یه سلیطه بازی درآوردم که بی خیال شد. دوست داشت زودتر از شر ما راحت بشه. خونه هم همیشه جدا بودیم تو دو قسمت جدا. از وقتی رفتم سرکار که دیگه اصلا بهمون غذا هم نداد... دو تا خواهر و برادر هم از اون داریم که اعصاب اونا رو هم خراب کرده خواهرم ازدواج کرد راحت شد.
تو عصر هوش مصنوعی هنوز میخوای با دعا صلوات مشکلاتت حل کنیافکار پوچ.....از ماست که برماستتاسف داره...
هنوز شیر و دوغ را نمی تونی تشخیص بدی اومدی برام درس میدی.هوش مصنوعی ساخته دست بشر هست دعا و سوره های قرآن از سوی خداست.حداقل به نظر هوش مصنوعی احترام بذار که هوش مصنوعی هم درباره اسلام و محرم و نامحرم بودن تاکید میکنه.
با این مهملاتت بیشتر از این حالمون بهم نزنمجبوری دیگه باید همچین جاهایی این حرفارو بزنی که جیره ات ق ...
دیگه بهم ریپ نزن.راست گفتند کسی که خوابه را میشه بیدار کرد کسی که خودشو به خواب زده را نه.فهمیدم که نفهمی شاخ و دم نداره شعور و درک میخواد که اونم خدا به بعضیا نداده.
اگه خدارو میشناسی اگر ب بچه علاقه داری اگر میتونی بی منت برای بچه دیگری مثل مادر باشی کار کنی غذا بپزی و... قبول کن اگه نه توروخدا ازدواج نکن بچه های بی مادر گناه دارن. الان داداشم یکساله زنش فوت شده مردم مدام میگن زن بگیرید ولی خب دلمون نمیاد انقدر که نامادری های بد اطرافمون دیدیم دخترای داداشم کوچیکن گناه دارن