2777
2789
عنوان

شما با مردی ک دوتا بچه داره ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 176 پست
نظرت محترمه درک نمیکنی چی میگمحرفی ندارم...

اگر خانمی دختر داشته باشند و آقایی پسر باهم ازدواج کنند از لحاظ شرعی زندگی زیر یک سقف درحالیکه فرزندان نامحرم هستند به نظرت مشکل نیست ؟

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

نظرت محترمه درک نمیکنی چی میگمحرفی ندارم...

دو تا بچه اسیب دیده ناخوداگاه به والدی که باهاشونه تعصب بیشتری دارن حالا این دو تا بچه با تعصب روی والد خودشون کار اسونی نیست ارتباط گیری خانوادگی شون

من خودم با مجرد بودم با مردی ازدواج کردم که یه بچه داشت مشکلات کار میدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خانمی دختر داشته باشند و آقایی پسر باهم ازدواج کنند از لحاظ شرعی زندگی زیر یک سقف درحالیکه فرزند ...

من اعتقادی به این چیزا ندارم

محرم و نامحرم

شرعی و غیر شرعی

حالم از این و اژه ها بهم میخوره

که فقط تو مملکت و جامعه ی درخشان ما کاربرد داره نه هیچ جای دنیا....

یه نظری دادم تموم شد رفت

خانم خودش عاقل و بالغ هست و می تونه خودش بهترین تصمیم بگیره

ما مادرا بچه های خودمون که بزرگ میکنیم اگر هزار بار دعواشون کنیم فوری یادشون میره

ولی بچه ی کس دیگه رو کافیه یه داد سرش بزنی

میشه پیرهن عصمان...

مونده تا خیلی چیزا رو درک کنید

چسبیدید به شرعی و غیر شرعی بودن یه مسله

یه مشت اراجیف ...

من اعتقادی به این چیزا ندارم محرم و نامحرم شرعی و غیر شرعیحالم از این و اژه ها بهم میخورهکه فقط تو م ...

اگه مسلمانی و دین اسلام را قبول داری رعایت شرعیات جز واجبات هست

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

مطلقه نیست پس متاهله دیگع

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چرا ب مشکل برمیخورن

مشکل محرمیت هست .فرزندان آقا و خانم بهم محرم نیستند ممکنه معذب بشوند و هرکدام خواسته دوری از هم داشته باشند

زنشششش فوت شده

اوهوم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

فرزندان به هم محرمن فکر میکنم

نه محرم نیستند