2777
2789
عنوان

شما با مردی ک دوتا بچه داره ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3777 بازدید | 197 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط در صورتی که بچه هاشو واقعا دوست دلشته باشی قابل قبوله

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

دوست با یکی که یک بچه داشت ازدواج کرد به گوه خوردن افتاده حالا مرد ثروتمند برای بچه پرستار گرفته برای اشپزی و .. خدمتکار دارن و .. بازم تا یه چیزی میشه از دوستم طلبکار که چرا حواست به بچه نیست چرا درسش رو خوب نخونده و ... به جای اینکه یقه پرستار رو بگیره

این اشتباه رو نکن

اگر هم دیگه رو دوست دارین یعنی بچه ها دوست دارن و شمام میتونی مثل بچه خودد ببینیشون وگرنه خیلی درد سره

به هر حال همه کار اون بچه ها با شماس باید دلسوزانه مثل مادر ازشون نگهداری کنین غذاشون ب وقت مدرسه و کاراشون و مریضیذ خریداشون و..

اینجا هی تاپیک میزنن شوهرم برا بچش لباس خرید داریم دق میکنیم

مثلا اینجوری نباشین نسبت بهشون حسادتی پیش بیاد

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

وای میگم زنش فوت شده

🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂😂😂

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊