2777
2789

ما تقریبا سه ساله که از شهر خودمون دور شدیم دوسال یه شهر دیگه بودیم و الانم ۶ماهه یه شهر دیگه

اما پسرم ۱۰ سالشه و خیلی بهونه میگیره گریه میکنه پرخاشگر شده عصبیه هی میخواد بره بیرون هی میخواد خرید کنه مشق نمینویسه خیلی بدخط مینویسه کتاب دفتراشو خط خطی میکنه لجبازی میکنه

فقط داره دیوونم میکنه نمیدونم چیکارش کنم

واقعا هم نمستونیم برگردیم شهر خودمون بخاطر شغل باباش و اینکه اینجا یه شهر بزرگ و پرامکانات و عالیه

اما نمیدونم چطور عادتش بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داره بنده خدا

کلافس

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

من ۱۸ ساله تو این شهرم هنوز عادت نکردم

متنفرم از این شهر ارزومه برگردم وطن خودم

البته بهتون برنخوره پایتخت نشینا

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

سن ۸ تا ۱۸ سالگی سن حساسیه جایی که قبلا بودین فقط حکم یه خونه نداره واسه پسرتون براش معنی هایه دیگه ایم میده تو خونه مثل زمانی که تو شهر و خونه قبلیتون بودین رفتار کنین طوری که فکر نکنه با اومدت به شهر جدید اوضاع فرق کرده

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

زمان

به بدخطیش اهمیت نده

بهش بگو اره خودمم دلمواس شهر قبلی تنگشده

یه جور رفتار کن که اره منم در کنار تو ام

منم مثل تو ناراحتم از جابه جایی

توجیح الکی نکن واسش

بذار حرفش بزنه بهت

از موضع بالا نباش

از موضع کنارش باش

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد