2777
2789
عنوان

من اعتقاداتمو کامل از دست دادم خیلی دور شدم از خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 28 پست
اصلا میگم دور شدم جوری ه صلوات دهنم ب زور میچرخه مثلا خیلی انگار برام سخت شده همین استغفار نمیدونم چ ...

پسر پنج ساله من سالم و سلامت یه شب سرماخورد بردیمش تو بیمارستان و از همونجا تا امروز یه شب راحت نفس نکشیدم. رگ رفت و برگشت قلب به مغز رو کامل لخته گرفته بود و دکترا متعجب بودن چجوری اصلا زنده است. بعد لخته ها از بین رفتن و چشمای نازنینشو تا حد خیلی زیادی بابت فشار مغز ناشی از لخته ها از دست داده و فقط سایه اونم کم میبینه.

از اول زندگیمم کلا با مشکلات عجیب و غریب زندگی کردم.

به نظرتون من بیشتر حق ندارم با خدا قهر باشم؟ منم مثل شما واقعا با خدا قهر کرده بودم ولی خب الان آخرالزمانه و سقوط آدمیزاد زیاده. فکر کردم و فهمیدم همین مریضی و اینام محبت خداست چون خواب دیدم تو خواب بهم گفتن تمام گناهات بابت همین مشکلاتت پاک شده و رفته.

اگه درد و غم شماهم زیاده مطمئن باش خدا داره خالصتون میکنه و گناهاتونو پاک میکنه برای نجات تو آخرالزمان

پسر پنج ساله من سالم و سلامت یه شب سرماخورد بردیمش تو بیمارستان و از همونجا تا امروز یه شب راحت نفس ...

عزیز انشالله پسرتون سلامتیشو ب دست بیاره و همیشه سالم باشه واقعا قلب بزرگی دارین

من که از سختیا خودم میدونم ادم بدی شدم خودم خودمو قبول ندارم ب جا پاک شدن گناهام فقط گناه اومد رو گناه

ان شالله منم بتونم تغییر کنم خودم از این وضعم خستم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز انشالله پسرتون سلامتیشو ب دست بیاره و همیشه سالم باشه واقعا قلب بزرگی دارین من که از سختیا خودم ...

ممنون از دعای قشنگتون گلم. بازم شکر خدا که به حال خودم رهام نکرد و هرچند استخونام شکست ولی راه نجاتو برام باز کرده و دیگه راحت تر نماز میخونم و استغفار میگم و صلوات برای ظهور میفرستم. انشاالله همه آدما خودشون زودتر به راه راست هدایت بشن و هرگز هرگز هرگزززززز یک هزارم عذابایی که من کشیدمو نکشن

ممنون از دعای قشنگتون گلم. بازم شکر خدا که به حال خودم رهام نکرد و هرچند استخونام شکست ولی راه نجاتو ...

قربونت گلم

میفهمم منم تجربه کردمولی هرچی آدم بهش فکر کنه بدترهیهو یروز بدون فکر کردن به اینکه بخونم نخونم بلند ...

من تایم مشخص کردم ب خودم وقت دادم ک دیگ از بعد زایمان تغییر کنم دیگ این ادم الان نباشم برگردم ب قبلم 😁

حالا نمیگم چه ادم وحشتناکیم ولی از خودم راضی نیستم نماز نمیخونم روزه نمیگیرم دیگ رسیدم ب مرحله اعتراض ب خدا کفر گفتن همین وگرنه خداروشکر اهل حق و ناس و کاری ب کار کسی داشتن نیستم با خودم درگیرم فقط

آرامش واقعی بعد از مردنه البته برای کسایی که یاغی نبودن تو این دنیا. این دنیا محل رنج کشیدنه چون ما باید رشد کنیم تا به بهشتی که خدا وعده داده برسیم.با ایمان ترین آدم ها مثل معصومین (علیهمالسلام) خیلی بیشتر از ما رنج کشیدن.

اون کسی که زندگیش با وجود گناهان خیلی خوبه مطمئن باش رها شده.

شروع کن از همین نماز امشب

خیلی حیفه. ما در برابر ابدیتی که در پیش داریم روزهای زیادی تو دنیا نیستیم

من تایم مشخص کردم ب خودم وقت دادم ک دیگ از بعد زایمان تغییر کنم دیگ این ادم الان نباشم برگردم ب قبلم ...

عزیزم ایشالا دوباره میخونی❤

شروع کنی کم کم درگیریت با خودتم کمتر میشه..🥲

روایت داریم اگر سوره محمد (ص) رو بخونید تا موقع مرگ ایمانتون رو از دست نمیدینو واقعا خوبه دیگه به دی ...

مرسی ان شاالله بتونم شروع کنم