2777
2789
عنوان

توروخدا واسه بچه هاي ناخواسته ناشكري نكنيد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 11173 بازدید | 269 پست
اميدوارم خدا بهت برگردونتشون

بخدا حالم خوب نیست افسردگی گرفتم یه تیکه از وجودم انگار رفته بخاطر شرایط اقتصادی میترسم از بارداری مجدد

از طرفی درد نبودنش داره دیوونم میکنه نمیدونم چی درسته چی غلطه

خب تویی که اعتقادت اینه که اصلا سقط تو گزینه هات نیستمن برای اونایی گفتم که سقط تو گزینه هاشون هست و ...

سقط کردن یک جنین هیچ تفاوتی با قتل یه ادم بزرگ نداره

فقط اسمشو عوض کردن گذاشتن سقط تا ذهن آدم پرت بشه و بگه سقط که قتل نیست ...

تازه در سقط، متاسفانه قاتل مادرِ آدمه

البته هرکی تا حالا سقط کرده انشاءالله توبه کنه خدا میبخشدش

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله معلومه از بین اینهمه کاربر فقط تو از صفحه اول داری ساز مخالف میزنی اگه فشاری نشدی پس چیشدی الان؟ ...

خواستم تو رو فشاری کنم که خداروشکر حاصل شد😉😂 حالا تو چرا فشار خوردی واقعا نظرات ما اینجا بی اهمیته مگه نه؟ برای نظر بی اهمیت اینقدر به هم ریختی؟

عزیزم واقعا ناراحت شدم،،،،من بچه اولم خدا خواسته بود تو بدترین شرایط زندگی بودیم خیلی گریه کردم خداروشکر سالم بود ولی بچم خیلی اذیت شد😔 الان از همه دنیا بیشتر دوسش داریم ولی منکر نمیشم که از همه لحاظ واسش کم گذاشتیم چون شرایطمون بد بود،،،بچه دوم و خودمون خواستیم اخرین بارم با وجود خوردن قرص اما حامله شدم ولی سقط کردم چون با این وضعیت کشور شرایط الانمون با وجود یه بچه دیگه خیلی بدتر میشد،،،،همین الانم بچه هام یه اتاق مخصوص ندارن و من سقط کردم نمیگم ناراحت نیستم مطمئنم همیشه عذاب وجدانش باهامه ولی چاره ای نبود

دقیقا و اینکه همون موقع سقط میشد بهتر نبود تا اینکه قلبش تشکیل شه و بدنبا بیاد و با زجر بمیره؟؟؟

نه بهتر نبود

چون اسی مطمئن نبود که بچش بدنیا میاد و بعدش اینجوری قراره بمیره.....

هیچکس از آینده خبر نداره

اینجوری که به مرگ طبیعی مرده خیلی بهتره سرنوشتش بوده ولی اونجوری کشته میشد.....

کسی ک شرایط نداره همون بهتر سقط کنه

بچه توی خانواده بیمار و متلاشی یا تو فقر و نداری بیاد چیکار؟؟

خدا حفظ کنه بچهاتونو

ولی بذارید هرکی کاری که میدونه و صلاحشه رو انجام بده انقد عذاب وجدان ندید

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اومديم خونه ولي من قلبم رو خاك كردمبماند كه بخاطر نشستن و استراحت نكردن و گريه و استرس من خودم عفونت ...

عزیز دلم خدا به قلبت آرامش بده

عمیقا از ته قلبم ناراحت شدمو اشک ریختم

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا