2777
2789
عنوان

اونایی که شوهر یا پدر خسیس دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 97 پست
خدا رو شکر که شوهرت خسیس نیست ادم خسیس انقدر حرص میده ادمو

خب اره ولی واسه همینه ک هیچی نداریم بعد ۱۱ سال زندگی نتونستیم خونه بخریم ،شوهرم اصلان آینده نگر نیست تو حال زندگی میکنه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دعوا کردیم حسابی تو که مرغ برنج و وسیله ها سنگین خریدی چی میشد یه جعبه شیرینی خوب بگیذی

حالا زیاد گیر نده باز خوبه خریده خسیس دیدم زندگی را زهر مار زن و بچه اش میکه یعنی یه دوستی داشتم شوهرش هیچی با خونه نمیخرید

یه خواستگار داشتم همکلاسیم بود. بارها ردش کرده بودم، بقول خودش برا آخرین بار میخواست حرفا شو بزنه و اگه گفتم نه، دیگه بره. ایشون در تلاش آخرش منو برد کافه و موقع سفارش گفت بنظرم اونی رو سفارش بدیم که صفرش کمتره.. هرچی صفرش کمتر بهتر..

ده سال از اون قضیه میگذره و من یه همسر فوقالعاده دست و دلباز دارم الان، ولی هنوز این خاطره سمی یادم نرفته😄😄

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

حالا زیاد گیر نده باز خوبه خریده خسیس دیدم زندگی را زهر مار زن و بچه اش میکه یعنی یه دوستی داشتم شوه ...

این مرغ هنوز هست باز میخره برنج کیلیویی اصلا نمیخره کیسه هنوز تموم نشده باز میخره روغن و قند و چایی و پوشک و فلان بچه هم همینطور ولی برای شیرینی و میوه همیشه خساست میکنه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما تو فامیل داریم .خسیس یعنی مواد اولیه غذا نخره پول لباس نزاره مهمون با کراهت راه بده. پول به خانو ...

ببین خرجی خونه همیشه به راهه لباس هم همینطور ولی برای میوه و شیرینی و هله هوله خساست میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا اخه چرا حرفم براش مهم نیست

عزیزم ، اون همه خرید کرده

میدونم دوست داشتی واست شیرینی که میخاستی بخری

ولی بهش نگو خسیس

چون خسیس ندیدی

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
باور کن اون دوستم یه بار گریه میکرد که روغن و قند نمیخره برا خونه

میگم تو که این همه چیز میخری چرا میوه و شیرینی انگار از گوشت تنت میدی میگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور کن اون دوستم یه بار گریه میکرد که روغن و قند نمیخره برا خونه

عزیزم پدر من دیگه نون نمیخره

اصلا نمیگه زن و بچم باید چه کنن از کجا بیارند

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»