2777
2789
اگرخودت کمک نمی کنی توفع نداشته باش اگه کمک کردی حق باشماهس

کمک چی بکنم؟

خواهر شوهرم زاییده؟

یا مادر شوهرم اسباب کشی داشته

ی عده آدم بیکار تو خونه ول بودن

هیچکدوم نیومدن کمک

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولین باره میبینم کسی از خواهرشوهاش توقع داره ، بیخیال توروخدا . الآنم برای دیدن برادرزاده میان دیگه ...

بقیه رو نمیدونم

اما خواهرشوهر من دوست داره بیاد . اما من هرگز بهش نمیگم

اصلا خوشم نمیاد کسی سرش تو زندگیم باشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

کمک چی بکنم؟خواهر شوهرم زاییده؟یا مادر شوهرم اسباب کشی داشتهی عده آدم بیکار تو خونه ول بودنهیچکدوم ن ...

قرارنیس همه بزاین کمک کنیم مثلااینکه هردقت بری خونه شون کمک گنی یا مریض بشن کمک کنی ،یه چیزی میگم ناراحت نشو شما بچه اوردی پشت سرهم کسی مقصرنیس نباید توقع ازکسی داشته باشی

اولین باره میبینم کسی از خواهرشوهاش توقع داره ، بیخیال توروخدا . الآنم برای دیدن برادرزاده میان دیگه ...

نه

لطف نمیکنن وظیفشونه

چون بچه بیشتر منتسب ب مرد هست پس خانواده مرد وظیفه دارند مراقبت کنن هم از عروس هم نوزاد

اگر کسی(خواهر شوهرم)دوست ندارد بهم زنگ بزنه یا کمک کنه منم اجباری نمیبینم بخاطر اونا از مراسم برادرم جا بمونم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
از خارشو این همه توقع؟ مشکل از خودتهحالل مادرشوهر بود ی چیزی

خودشون توقع ایجاد کردن

چون برای اونیکی عروس همه کاری میکنن.

حتی نون سفرشون اگه تموم شد عروس زحمت نمیشه بره برای شکن خودش نون بهره.اینا باید براش بخرند و بفرستن ینی در این حد..البته جاریم فامیلشونه من غریبم اینکار رو برای من عمرا بکنن

مثل خانواده شوهر من تازه اونا یه زنگ هم نزدن

از وختی ازدواج کردم فقط مادرشوهرم گاهی پدر شوهرم زنگ زدن

بقیه هیچوقت انگار نه انگار وجود دارن

نهلطف نمیکنن وظیفشونه چون بچه بیشتر منتسب ب مرد هست پس خانواده مرد وظیفه دارند مراقبت کنن هم از عروس ...

این دلایلت که همه اشتباهه مگر اینکه تو شرایط زندگی شما درست باشه مثلا اگر شوهر زورگویی داری یا مجبورت میکنه بری اونجا کمک و اونا میان خونتون بیش از حد میمونن وظیفه کمک هم دارن .اگر مردسالاری تو خانوادتون حکمفرماست خانوادش باید تشریف بیارن و کمک هم بکنند

خونا جابجا کردم تک و تنها اونقدر خسته بودم زیر راه پله دراز کشیدم خابیدممادرشوهر پدرشوهرم ی زنگ نزدن

من مادر شوهر پدر شوهرم حالمو میپرسن اما تاحالا خواهرشوهرام بهم زنگ نزدن

هیچوخت

خوب وقتی اومدن بچه ها رو نگه دارن شما بگو زشته اگر نرم

نمیشه بچها رو بزارم و برم

اینجوری مراسم هم از دماغم میاد

مهمان داری نکن یا اگر زنگ زدن بگو ممنون من کارام تموم شده و احتیاجی به کمک ندارم ی وعده بیان بچه رو ...

ی وعده ؟

چنتا شهرستان اونورترن..اومدن معلوم نیست کی برن؟

البته خونه مادرمم دوتا شهرستان اونورتره

راه دوری؟اجازه نمیده؟چجوری اونا بیان سرما نمیخورن

۳ ساعت با خونه مادرم اختلاف داریم