2777
2789

توقعتون که منطقی نی ادم رو حساب اطرافیانش بچه دار نمیشه خونه عوض نمیکنه ک کمکش کنن در اصل خودمونیم و خودمون ی روزم اونا زایمان کردن اسباب کشی داشتن یا کار دیگ شما نمیری کمک

ولی اینک بیان خونت بمونن و نتونی جایی بری حق داری ی جوری اومدن بهشون بگی مراسمی داریم و میخوام اونجا باشم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بقیه رو نمیدونم اما خواهرشوهر من دوست داره بیاد . اما من هرگز بهش نمیگم اصلا خوشم نمیاد کسی سرش تو ز ...

منم نمیخام بیاد

از اول نبوده الآنم نباشه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم حق داری ازشون ناراحت باشی

حالام پرو پرو میخوان بیان

عجیبه مردا هیچی نمیبینن

نمیگه خواهرام وقتی بهشون احتیاج داشتیم کجا بودن؟

ضمنا آدم باید خیلی بیشعور باشه بره خونه کسی که تازه زایمان کرده و بچش کوچیکه بمونه

پسرم زندگیمه
اگر اومدن موندن کار نکن پذیرایی نکن خودتو بزن به مریضی دراز بکش نهایت ی کوکویی چیزی بذار خونه کسی که ...

میخام روزه بگیرم

یا ماه روزه دارم

اونموقع دیگه اگه آدم باشند ازم انتظار ناهار شام ندارن

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
قرارنیس همه بزاین کمک کنیم مثلااینکه هردقت بری خونه شون کمک گنی یا مریض بشن کمک کنی ،یه چیزی میگم نا ...

من هرساله عید میرم که اونم اگه بخوام باشه نمیخام برم .دو روز میمونم اونم کمک میکنم

غذا هم درست نکنم حداقل ظرف میشورم جارو میکنم دیگه میخام چیکار کنم ؟

منم نمیخام بیاداز اول نبوده الآنم نباشه

اون که دلت نمیخواد مهمونی بیاد که هیچی

اما من برای بارداری و زایمان و اسباب کشی خوشم نمیاد کسی دور و برم باشه و تو لحظات خصوصی زندگیم نظر بده

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

قرارنیس همه بزاین کمک کنیم مثلااینکه هردقت بری خونه شون کمک گنی یا مریض بشن کمک کنی ،یه چیزی میگم نا ...

خودشون این توقع رو ایجاد کردن..

از کارایی که برای جاریم میکنن

از حرفایی که تو تلفن بهم میگن( ما وظیفهونه بیایم کمک و..) و در عمل ندارن منم متوقع میشم

این دلایلت که همه اشتباهه مگر اینکه تو شرایط زندگی شما درست باشه مثلا اگر شوهر زورگویی داری یا مجبور ...

مرد سالاری که نداریم اما مردای ایرانی همیشه خانواده خودشون رو بیشتر دوست دارم حالا هرچقدر هم اذیتشون کنه یادشون میره برعکس خانواده خانم با کوچکترین مسأله قهر چندین ساله میگیرن البته خدا رو شکر تو مشکلی با خانواده من نداریم اما اینکه عید هر سال بریم منطقه اونا یا اونا میان طولانی میمونن رو دوس ندارم

با دوتا بچه هیچ کاری نکن بذار خودشون انجام بدن

اتفاقا میان با بچها بازی و سرگرمی از منم انتظار پخت و پز دارن

توقعتون که منطقی نی ادم رو حساب اطرافیانش بچه دار نمیشه خونه عوض نمیکنه ک کمکش کنن در اصل خودمونیم و ...

نه اینکه به حساب کم بقیه بچه بیاری یا اسباب کشی بی عقلیه اما اینکه توقع کمک داشته باشم بجاست چطور اونموقع که گفتیم بیاین کمک میگفتم کار داریم الان ندارن؟ کارشون تموم شد؟یا ن مسأله این بوده ک میمردن بیان برای عروس نه برای برادرشون ی غذا درست کنن

توقعتون که منطقی نی ادم رو حساب اطرافیانش بچه دار نمیشه خونه عوض نمیکنه ک کمکش کنن در اصل خودمونیم و ...

بهشون بگم میرن؟

نه بابا..

اگه الان گفتم که گفتم اگه نه که دیگه اومدن نمیتونم برم

نه اینکه به حساب کم بقیه بچه بیاری یا اسباب کشی بی عقلیه اما اینکه توقع کمک داشته باشم بجاست چطور او ...

نمیدونم والا ادما فرق دارن من ب شخصه همچین انتظاری از هیچ کس ندارم اصلا نمیتونم ب کسی بگم بیا کمک با اینک ه بارداری سختی بود با اینکت خیلی وقتا گشنه موندم زندگی خیلی سخت شد خیلی روزا

ولی از ذهنم خطور نکرد چرا فلانی نیمد حالا هرکی حتی خواهر خودم چون منم همین جاشون باشم نمیرم کمک کسی میگم ب من چ مگر یه لطفی کرده باشه ک بخوام جبرانش کنم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

به نظرم حق داری ازشون ناراحت باشیحالام پرو پرو میخوان بیانعجیبه مردا هیچی نمیبینننمیگه خواهرام وقتی ...

همسرم ناراحت بود گفت عید نمیرم ذیدنشون.خونه میخریدیم هیچی کمک نکردن دریغ از یک میل

در حالی که همسرم دوره مجردی هرچی کار کرده بود داده بود خونشون

بازم همسرم ناراحت شد و قسم میخورم هر وخت اومدن ما هم جمع کنیم بریم یه طرف

اما الان همه چی فراموشش شده

تازه بهم اعتراض کردم ناراحت شد که مادرمه خواهرمه

همش حرف بود

اگه شعور رو داشتن روز زایمان دخترم تنها موند میومدن

هیچوقت اون لحظه یک تنهایی دخترم از جلوی چشمم دور نمیشه

چقدر گریه کردم براش