دوتا بچه دارم پشت سر هم. سختم بود بازم نیومدن کمک.هرچند بیمار بودن.هیچوخت یادم نمیره تو روز زایمانم چطور دخترم تنها بود..مادرم بنده خدا پا درد داشت کمر درد داشت تنگی نفس و هزار تا بیماری دیگه اما با این حال اومد پیش دخترم موند حالا که از اون دوره گذشتم و ۲۰ روزه اسباب کشی کردم بازم نیومدن کمک .هفته بعد میخوان بیان مثلا کمک..یکی نیست بگه دیگه من چکاری دارم که شما بیاین کمکم؟ بنام کمک میخوان بیان مهمون بازی.منم با دوتا بچه همش براشون بشور بپز کنم.ی چیز هم بگی میگن دوست نداشتن بیان دوس نداتشن نه ماه بارداری زنگ بزنن..منم الان دوس ندارم ببینمشون. شب یلدا برای نامزدی برادرم یلدایی میبرن.چقد دلم میخواد اونروز خونه باشم
دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کمک چی بکنم؟خواهر شوهرم زاییده؟یا مادر شوهرم اسباب کشی داشتهی عده آدم بیکار تو خونه ول بودنهیچکدوم ن ...
قرارنیس همه بزاین کمک کنیم مثلااینکه هردقت بری خونه شون کمک گنی یا مریض بشن کمک کنی ،یه چیزی میگم ناراحت نشو شما بچه اوردی پشت سرهم کسی مقصرنیس نباید توقع ازکسی داشته باشی
از خارشو این همه توقع؟ مشکل از خودتهحالل مادرشوهر بود ی چیزی
خودشون توقع ایجاد کردن
چون برای اونیکی عروس همه کاری میکنن.
حتی نون سفرشون اگه تموم شد عروس زحمت نمیشه بره برای شکن خودش نون بهره.اینا باید براش بخرند و بفرستن ینی در این حد..البته جاریم فامیلشونه من غریبم اینکار رو برای من عمرا بکنن
دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
نهلطف نمیکنن وظیفشونه چون بچه بیشتر منتسب ب مرد هست پس خانواده مرد وظیفه دارند مراقبت کنن هم از عروس ...
این دلایلت که همه اشتباهه مگر اینکه تو شرایط زندگی شما درست باشه مثلا اگر شوهر زورگویی داری یا مجبورت میکنه بری اونجا کمک و اونا میان خونتون بیش از حد میمونن وظیفه کمک هم دارن .اگر مردسالاری تو خانوادتون حکمفرماست خانوادش باید تشریف بیارن و کمک هم بکنند