2777
2789

من و شوهرم اگه ده سال هم با هم توی خونه باشیم خیلی خوبیم و آرامش داریم کنار هم چون شوهرم با من واقعا خوبه. ولی وقتی بریم بیرون از خونه با بقیه خیلی سرد، خشک، جدی و به دور از کوچکترین دلسوزی و مهربونی هست. بارها شده رفتیم چیزی بخریم و فروشنده آدم خیلی مهربون و خوبی بوده و باهامون در نهایت لطف عمل کرده ولی دریغ از اینکه شوهرم کوچکترین روی خوشی بهش نشون بده. حتی توی مهمونی های خونواده خودش اگه زیاد شلوغ باشه همش سرش تو گوشی هست و با کسی حرف نمیزنه در حالیکه من واقعا دوست داشتم بگیم و بخندیم که خوش بگذره ولی مثلا اگه مهمونی خلوت باشه باز بهتره و ممکنه یکم حرف بزنه. شب عروسیمون وقتی عروسی تموم شد اقوام ما یکم بیشتر موندن که کنار هم خوش باشیم و با همسرم آشنا بشن. دریغ از کوچکترین ارتباطی که باهاشون بگیره. رفته بود دم در تالار وایساده بود و هی میگفت بیا بریم دیگه. در حالیکه من واقعا دوست داشتم مثل من که با خانوادش خیلی گرم میگیرم اونم حداقل بیاد یکم باهاشون حرف بزنه. کلی انگار خونه دایره امن همسرم هست و از اونجا که میریم بیرون یه آدم دیگه میشه. و اینکه بیرون از خونه به شددددت قانون مند هست. کلا من وقتی با همسرم میرم بیرون زیاد بهم خوش نمیگذره چون تبدیل به یه آدم نچسب و گند دماغ میشه برعکس داخل خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه این جدیت به علت شغل یا رشته تحصیلیشون باشه؟

نظامی نیستن؟

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

باز اینجوری خیلی بهتره تا برعکسش

بابای من بیرون خونه فامیلاشو می بینه گرم و خوش روعه تو خونه عنق میشه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

خوبه که خیالت راحته به هیچ کسی رو نمیده هیچ کسی ازتون سواستفاده نمیکنه

شوهر ادم یه جذبه ای داشته باشه خیلی خوبه

البته شوهر من برعکس مال شماست عاشق آداب معاشرت و روابط اجتماعیه منم زیاد خوشم نمیاد اینجوریه

حالا برعکس

همسر من هم تو خونه هم بیرون اونقد شوخ و شنگ و شیرین زبونه ک حتی یه مغازه هم میریم انقد ازین خوششون میاد ک نمیذارن دیگ بیایم بیرون

کسی نیس ک عاشقش نشه

تورو سننه قربونت برم!!!!