ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اشتباه نمیکنم من نظرشخصیم گفتم من نمیپسندم همسرم عضو سایتی باشه که ۹۸درصدش خانمولی با این موضوع مشکل ...
من یچیزی رو به شما بگم
خارج از یسری از مسائل زنانه که ادم خودش میدونه توی اون تاپیک ها نباید بره بنظرم اتفاقا خیلی خوبه که یه مرد بیاد ببینه مشکلاتی که خانوما دارن توی این دوره چیه؟ شاید اون مرد خیلی از این مسائل رو درک نکرده باشه و ندونه ولی همون مشکل توی زندگی خودش وجود داشته باشه این باعث میشه بعدا توی زندگیش بهتر عمل کنه
البته منم موافق بودن یه مرد متاهل توی همچین فضایی نیستم ولی اگر مجرد باشه بنظرم میتونه مفید باشه اگه کسی بخواد استفاده درست بکنه
نه فدات شم من خودم در موردش توی اک جدیدم تاپیک زدمحتی شات از پی وی نی نی یار هم گذاشتم ک بهم گفته ای ...
❤️
عجبا🤦🏻♀️
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
اون خانمی که همسر یه همچین آقایی سه هفت سال ۲۱ سال دیگه هم نمیخواد همسرش بین خانما بلوله و مشکل زندگ ...
خب منم گفتم وقتی مجرده دیگ یه مشکلی که توی کشور ما وجود داره اینه که یه مرد از یه زن یا برعکس هیچ شناخت درستی نداره ؟ اصلا ما چقدر راجب روحیات و روان یه غیر همجنس خودمون اگاهی داریم؟ خیلی از زندگیا همینطور از هم میپاشه