2777
2789
اشتباه نمیکنم من نظرشخصیم گفتم من نمیپسندم همسرم عضو سایتی باشه که ۹۸درصدش خانمولی با این موضوع مشکل ...

من نمیتونمقبول کنم کارش هم بالای ۵۰ درصد خانم باشه

شکر اصلا خانم نیست

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اینقدر مردای نی نی سایت رو بابت اینجا بودنشون تحقیر کردمک یهو میبینی کارما میزنه پس کلمنامزدمو داداش ...

😂😂😂😂😂 شک نکن کارما کار دستت میده

و من که الان با شماره همسرم اکانت دارم و میام🤣🤣🤣🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من میگه سایت صورتی میری مردم توش هس میگم اره میخنده

شوهرم فکر میکنه اینجا فقط برای باردارا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اشتباه نمیکنم من نظرشخصیم گفتم من نمیپسندم همسرم عضو سایتی باشه که ۹۸درصدش خانمولی با این موضوع مشکل ...

من یچیزی رو به شما بگم

خارج از یسری از مسائل زنانه که ادم خودش میدونه توی اون تاپیک ها نباید بره بنظرم اتفاقا خیلی خوبه که یه مرد بیاد ببینه مشکلاتی که خانوما دارن توی این دوره چیه؟ شاید اون مرد خیلی از این مسائل رو درک نکرده باشه و ندونه ولی همون مشکل توی زندگی خودش وجود داشته باشه این باعث میشه بعدا توی زندگیش بهتر عمل کنه

البته منم موافق بودن یه مرد متاهل توی همچین فضایی نیستم ولی اگر مجرد باشه بنظرم میتونه مفید باشه اگه کسی بخواد استفاده درست بکنه

جنگ ۱۲روز جان اینجا مکانی که مختص خانم هاست این آقایون البته یه سریاشون که درصد بالایی هم هستند متاس ...

توجیه منطقی واسه همراهی و حرف زدن بی مورد خانما با این آقایون بقول شما نامحترم نیست

از روز اول اگر کسی لیلی به لالاشون نمیزاشت بهشون خوش نمیگذشت عضو نمیشدن یا تعدادشون زیاد نمیشد

تکلیفاون اقایونی ک اینجان ک مشخصه لازم ب توضیح نیست

🪖🪖

نه فدات شم من خودم در موردش توی اک جدیدم تاپیک زدمحتی شات از پی وی نی نی یار هم گذاشتم ک بهم گفته ای ...

❤️

عجبا🤦🏻♀️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من یچیزی رو به شما بگم خارج از یسری از مسائل زنانه که ادم خودش میدونه توی اون تاپیک ها نباید بره بنظ ...

اون خانمی که همسر یه همچین آقایی سه هفت سال ۲۱ سال دیگه هم نمیخواد همسرش بین خانما بلوله و مشکل زندگیشو حل کنه👌🏻

بعد میگه تو اون سایت نمیزنه برای باردارا گوشی زیاد خوب نیست؟🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🥺چقد خوبه .بگو زده اشپزی وکار خونه ضرر داره

گفتع خرید و خوراکی خوبه

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

اون خانمی که همسر یه همچین آقایی سه هفت سال ۲۱ سال دیگه هم نمیخواد همسرش بین خانما بلوله و مشکل زندگ ...

خب منم گفتم وقتی مجرده دیگ یه مشکلی که توی کشور ما وجود داره اینه که یه مرد از یه زن یا برعکس هیچ شناخت درستی نداره ؟ اصلا ما چقدر راجب روحیات و روان یه غیر همجنس خودمون اگاهی داریم؟ خیلی از زندگیا همینطور از هم میپاشه

🤣🤣🤣🤣🥺چقد خوبه .بگو زده اشپزی وکار خونه ضرر دارهگفتع خرید و خوراکی خوبه

وایییی هموننن🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس