2777
2789
اتفاقا اشتباه میکنی واسه بعضیا خوبه

اشتباه نمیکنم

من نظرشخصیم گفتم من نمیپسندم همسرم عضو سایتی باشه که ۹۸درصدش خانم

ولی با این موضوع مشکلی ندارم که محل کارش ۹۹ درصد خانم باشن

بحث اعتماد وغیره نیست جو سایت رو برایه آقا حالا نه همسرخودم بلکه برا اکثریت نی تونم بپسندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من میگه سایت صورتی میری مردم توش هس میگم اره میخنده

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

اشتباه نمیکنم من نظرشخصیم گفتم من نمیپسندم همسرم عضو سایتی باشه که ۹۸درصدش خانمولی با این موضوع مشکل ...

تو این 7 سال روهم رفته 3 بار هم نیومده تو سایت ولی براش حوصله سربره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نرم خواستگاری طرف چک کنه شماره ام عضو هست یا نه؟؟؟؟

شاید چک کنه😐😐😐

دیگه اون زمان خم باز میای نینی سایت؟

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

یه کاربره بود یه کاربر آقا رو تگ کرده بود و براش تاپیک عاشقانه میزد وقتی ازش پرسیدیم واسه چی این کار ...

من اکانت کلانتر مال خودم بود ولی طرف خبر نداشت پیام ها و استوریاش رو تاپیک می کنم😬

نی نی یار ای پی چک کرد چون اک مردانه زده بودم چرچیلم رو تعلیق کرد🤕

🧜‍♂️چرچیلم🧜‍♂️

یه کاربره بود یه کاربر آقا رو تگ کرده بود و براش تاپیک عاشقانه میزد وقتی ازش پرسیدیم واسه چی این کار ...

😐😐😐😐واااا یاخدا

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

من اکانت کلانتر مال خودم بود ولی طرف خبر نداشت پیام ها و استوریاش رو تاپیک می کنم😬نی نی یار ای پی چ ...

جدییی😂😂

سوءتفاهم نشه عزیزم من تو رو نگفتما بالاتر از من پست گذاشته

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اکثر کسایی که میان اینجا مثل خودم بیکارن🥲🫠 دیگه یه شوهر بخواد بیکار باشه که...😕 مشکل از بین زنا بودن نیست

توی هر اپ و سایتی خانما هم هستن ولی محتوای اینجا خیلی مسخرس

البته اگه تینیجر پسر بیاد تعجب نمیکنم

بدتر از این موضوع اینه که زن آدم عضو نی نی سایت باشه و با کاربرای مرد این سایت لا.س بزنهدرد و نفرین

جنگ ۱۲روز جان اینجا مکانی که مختص خانم هاست

این آقایون البته یه سریاشون که درصد بالایی هم هستند متاسفانه پا به هرجا که بزارن اونجارو آلوده به افکار مریضشون میکنن