2777
2789

آدم میمیره ببین شوهرش تو سایت عضو😐😂

بعدجالبیش اینجاس که همون آقایی که همه از درخواست دوستی هاش آسی کرده همسرش باشه

دیگه فاتحه😭🤣

یعنی تا بحال پیش نیومده ؟

کسی هست اینجا که بدونه همسرش یا اقوان«آقاعضوهستن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرم خواستگاری طرف چک کنه شماره ام عضو هست یا نه؟؟؟؟

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

یه کاربره بود یه کاربر آقا رو تگ کرده بود و براش تاپیک عاشقانه میزد وقتی ازش پرسیدیم واسه چی این کارو میکنی گفت شوهرمه خودم عضوش کردم😐😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من دوستم از اینجا ازدواج کردبا همین درخواست دوستی ها

حالا زندگیش خوبه؟

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه کاربره بود یه کاربر آقا رو تگ کرده بود و براش تاپیک عاشقانه میزد وقتی ازش پرسیدیم واسه چی این کار ...

واااییی خودشم پست گذاشت اینجا🤣🤣🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

شوخیه یا جدی😂😂

جدیه

گاهی میگم یه تاپیک بزن میگه چیه خاله زنک بازیه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️