ببین من از اونهایی هستم که برای سر و ظاهر خودم کلا زیاد خرج می کنم. از سن کم هم درآمد داشتم و دستم خدا رو شکر باز بوده و کلا هم برام خیلی مهمه و خدا میدونه چقدر از درآمدم رو اینطوری به شاخ گاو زدم!!
یادمه عروسی برادرم 5000 دلار بی زبون رو دادم از خارج از کشور برای خودم لباس و کیف و کفش خریدم که مثلا به عنوان خواهر داماد توی مراسم برادرم دیگه تک باشم!!!
ولی واقعا هیچ ابایی ندارم که اگر یه وسیله ارزون یا دم دستی رو با قیمت خوب خریده باشم به راحتی بگم که ایها الناس این رو ارزون خریدم تازه کلی هم تبلیغ می کنم که شما هم بخرید که از دستتون نره و خدا رو شاهد می گیرم و دوست دارم این رو به استارتر و بقیه کسانی که فکر می کنند این موضوع خیلی مهمه بگم که قیمت رخت و لباس و طلا واقعا اهمیتی نداره و اون دروغ رو طرف مقابل و بقیه خیلی زود متوجه میشن و صد تا جواهر و برند لوکس هم نمی تونن گندی که اون دروغ به شخصیت آدم زده رو جبران کنند
صداقت همیشه بهترین سیاست هست و با گذشت زمان ارزش وعیار آدم رو مشخص می کنه و از اون مهمتر اینکه ذهن آدم مدام درگیر این مسائل خیلی بی ارزش بشه جلوی رشد آدم رو میگیره و مثل خوره قبل از همه به خود آدم آسیب می زنه