2777
2789
عنوان

جاری عقده ایم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 42 پست
پس شما که دیگه بدتر از ایشون هستی!!کار ایشون هم احتمالا در پاسخ کار خودتون هست!!در واقع هر چی به ایش ...

عزمزم شما وقتی یه مانتو جدید میپوشی بقیه بگن خوشگله مبارکه سریع جلو همه میگی مثلا اینو ارزون خریدم یا اصل نیس یا مال کسیه؟؟؟

لطفا اگه با تاپیک یا نظرات من مخالفی وارد تاپیک من نشو ممنون😉آرامش اعصابم خیلی واسم مهم تره تا بحث باتو🌱 از آدمای مغرور و خودشیفته متنفرم

اخ یکی پیدا شد منو درک کنه دقیقا جاری منم همینطوریه..یه سری شوهرم مسافرت کاری بود بعد دیدم صدا میاد ...

ما هم تو یه ساختمونیم و کارمون به دادگاه و شکایت کشیده، به من میگفت جلو شوهر من نگو مادرت چی برات سیسمونی خریده چون مادر من نخریده جالبتر اینکه تو کارگاه قنادی کلمپه می زنه به همسایه ها گفته من رشتم داروسازیه، این منو به مرز جنون میرسونه فک کن با سیکل دکتر داروساز شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم واقعا توی اطرافم دیگه این حجم از اتفاقات نی نی سایتی رو ندیدمکلا جاری های نی نی سایت توی یه لی ...

چونکه هر کسی از دید خودش ماجرا زو میبینه

رفتار و حرفهای خودشون رو زیر ذره بین نمیزارن اما رفتارهای طرف مقابل رو زیر ذره بین میزارن

دقت کنی تو نی نی سایت همه میکن حاری مون فتنه و دوبهم زن و حسود و عقده ای هست

یعنی کاربرهای اینجا همه عالی هستن اما جاری هاشون حسود و عقده ای هستن

عزمزم شما وقتی یه مانتو جدید میپوشی بقیه بگن خوشگله مبارکه سریع جلو همه میگی مثلا اینو ارزون خریدم ی ...

بله اگر مال خودم نباشه دروغ نمی گم و حتی اگر ارزون خریده باشم به بقیه هم می گم که اگر خوششون اومده اونها هم از فرصت استفاده کنند و بخرن و با اون دروغ هم به قول شما دنبال ترکوندن و ناراحت کردن یکی دیگه نیستم

واقعا این مسائل اونقدری که شما بزرگش کردی مهم نیست. مهم حفظ شان و شخصیت خود آدم هست

چونکه هر کسی از دید خودش ماجرا زو میبینه رفتار و حرفهای خودشون رو زیر ذره بین نمیزارن اما رفتارهای ط ...

بله مثل همون بحث عروس که همه خودشون مظلوم هستند و گیر خانواده بد افتادن و از اون طرف عروسشون فتنه و بد ذات هست و خون برادر و مادر مظلومشون رو توی شیشه کرده!!!

بله اگر مال خودم نباشه دروغ نمی گم و حتی اگر ارزون خریده باشم به بقیه هم می گم که اگر خوششون اومده ا ...

دقیقا منم میکم وقتی وارد بازی یکنفر دیکه بشی یعنی خودت هم همسطح اون فرد هستی

منم واقعا بارها شده بدل انداختم بهم گفتن چقدر قشنگه گفتم ممنون اما استیل هست طلا نیست

قضیه طلا فرق داره حالا با مانتو و بقیه چیزها

بله اگر مال خودم نباشه دروغ نمی گم و حتی اگر ارزون خریده باشم به بقیه هم می گم که اگر خوششون اومده ا ...

شما اینطوری هستی ولی من دلیلی نمیبینم جلو صد نفر ادم بگم فلان چیزم بدله یا ارزون خریدم .شما کارای دیگه ای که جاریم با من کرده نمدونی ..انقد سمه همه اطرافیان ازش فرارین نمدونم شماها چرا انقد گارد میگیرین نسبت به کسایی که تاپیک میزنن..من چیزیو بزرگ نکردم کاری که جاریم کرده رو تعریف کردم 😁خوشحال شدم از نظر دادن تون

لطفا اگه با تاپیک یا نظرات من مخالفی وارد تاپیک من نشو ممنون😉آرامش اعصابم خیلی واسم مهم تره تا بحث باتو🌱 از آدمای مغرور و خودشیفته متنفرم

دقیقا منم میکم وقتی وارد بازی یکنفر دیکه بشی یعنی خودت هم همسطح اون فرد هستی منم واقعا بارها شده بدل ...

عزمزم شما چرا انقد گارد میگیرین چرا باید بیام جلوی صد نفر آدم بگم النگو بدله؟؟در حالی که با خانواده خودم و شوهرم راحتم مشکلی ندارم بعد بهشون گفتم بدله مشکلی اون جاریه که فرصت نداد من بگم قهر کرد رفت🙂

دقیقا منم میکم وقتی وارد بازی یکنفر دیکه بشی یعنی خودت هم همسطح اون فرد هستی منم واقعا بارها شده بدل ...

ببین من از اونهایی هستم که برای سر و ظاهر خودم کلا زیاد خرج می کنم. از سن کم هم درآمد داشتم و دستم خدا رو شکر باز بوده و کلا هم برام خیلی مهمه و خدا میدونه چقدر از درآمدم رو اینطوری به شاخ گاو زدم!!

یادمه عروسی برادرم 5000 دلار بی زبون رو دادم از خارج از کشور برای خودم لباس و کیف و کفش خریدم که مثلا به عنوان خواهر داماد توی مراسم برادرم دیگه تک باشم!!!

ولی واقعا هیچ ابایی ندارم که اگر یه وسیله ارزون یا دم دستی رو با قیمت خوب خریده باشم به راحتی بگم که ایها الناس این رو ارزون خریدم تازه کلی هم تبلیغ می کنم که شما هم بخرید که از دستتون نره و خدا رو شاهد می گیرم و دوست دارم این رو به استارتر و بقیه کسانی که فکر می کنند این موضوع خیلی مهمه بگم که قیمت رخت و لباس و طلا واقعا اهمیتی نداره و اون دروغ رو طرف مقابل و بقیه خیلی زود متوجه میشن و صد تا جواهر و برند لوکس هم نمی تونن گندی که اون دروغ به شخصیت آدم زده رو جبران کنند

صداقت همیشه بهترین سیاست هست و با گذشت زمان ارزش وعیار آدم رو مشخص می کنه و از اون مهمتر اینکه ذهن آدم مدام درگیر این مسائل خیلی بی ارزش بشه جلوی رشد آدم رو میگیره و مثل خوره قبل از همه به خود آدم آسیب می زنه

چرا فکر میکنی کسی که النگو دستش کنه میخواد. به بقیه پز بده یا دل بقیه رو بسوزونه؟؟ مگه شما واسه پز دادن این کارا رو میکنین

ببین من از اونهایی هستم که برای سر و ظاهر خودم کلا زیاد خرج می کنم. از سن کم هم درآمد داشتم و دستم خ ...

چرا شما متوجه نمیشی من نه به کسی پز دادم نه دل کسی رو شکوندم واسه دل خودم النگو دستم کردم..چرا فقط میخواین ثابت کنین شماها خوبین بقیه ام اهل دل سوزوندن و پز دادن و قضاوت کار درستی نیس و شما منو قضاوت کردی🙂

شما اینطوری هستی ولی من دلیلی نمیبینم جلو صد نفر ادم بگم فلان چیزم بدله یا ارزون خریدم .شما کارای دی ...

آدمی که عزت نفس داشته باشه واقعا از گفتن این مسائل ناراحت نمیشه و با این چیزها دیگران رو هم آزرده نمی کنه

فرقی نمی کنه اون آدم با شما چه نسبتی داره

الان شما و جاری چه فرقی باهم دارید؟!!!

کار غلط رو هر کی انجام بده غلطه و نسبتی که اون فرد با آدم داره موضوع رو توجیه نمی کنه

اگر دوست داری که همه چشم بسته شما رو تایید کنند و تحمل هیچ نقدی رو نداری این رو توی تاپیکت قید کن وگرنه نقد منصفانه رو از آدم هایی که از بیرون ماجرا رو نگاه می کنند پذیرفتن یا با چشم بی طرف نگاه کردن واقعا ضرری نداره

آدمی که عزت نفس داشته باشه واقعا از گفتن این مسائل ناراحت نمیشه و با این چیزها دیگران رو هم آزرده نم ...

باشه شما درست میگین واااااای چقد آدم خوبی هستین چقد باهمه رو راستین آفرین به شما ..منم آدم حسود هستم چرا چون النگو دستم کردم واسه دل خوشیم😊