2777
2789

من فردا ازمون شیمی دارم معلممون بیشتر تست میده کمتر متن کتابومیده با نظرتون اول کتابو بخونم بعدتست بزنم یا تست بزنن ازاول؟چون من واقعا خیلی طول میکشه کتابو حتی اگه بلد باشم بخونم توروخدا بگین مثلا از ۱۹ تا سوال ۱۵ تاشوتست میده ۴ تاشو متن کتاب

اول متن کتابو بخون

بعد یه درسنامه کامل

اگه معلم جزوه داره جزوه

اگه نه درسنامه یه کتابی مثل خ سبز یا مبتکران

بعد تست

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

اول مفاهیم و یاد بگیرو تست بزن

بعد از متن کتاب فقط جاهایی که نکته داره رو بخون.

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تا متن رو نخونی چجوری میخوای تست بزنی🤨

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

اول متن کتابو بخونبعد یه درسنامه کاملاگه معلم جزوه داره جزوهاگه نه درسنامه یه کتابی مثل خ سبز یا مبت ...

وقت ندارم چرا عین مشاوران میگین اههه درسنامه میخوام چیکارمتن کتاب باچند تافرمولا دیگه میگین چیکارکنم ۳۶ صفحه تشریحی کتابه بقیشم فرمول که معلم بیشترفرمول میده و مسائل حالم بده

خب تو مثل من کند خوانی خیلی بده درکت میکمم

الان چیکارکنم؟تاساعت ۲ شب بیدارم ازالان میخوام بخونم کتابو چن بار توان ساعت بخونم؟قبلا کتابو خونده بودم اما فک نکنم کامل همه جی یادم باشه و ۱۰۰ تا یا ۲۰۰ تا تست خیلی سبز میخوام بزنم توروخدا کمکم کنین

اول مفاهیم و یاد بگیرو تست بزن بعد از متن کتاب فقط جاهایی که نکته داره رو بخون.

تاساعت دوشب بیدارم الان چطور تند تندکتابو بخونم یه دورم مرور کنک بعد تست بزنم میخوام صدتا تست بزنم

تاساعت دوشب بیدارم الان چطور تند تندکتابو بخونم یه دورم مرور کنک بعد تست بزنم میخوام صدتا تست بزنم

کلاس چندمی؟ چه فصلیه؟

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.