نقشه قتل خودم ولی پیدا نمیکنم شب و روز میکنم که بتونم فرار کنم از این دنیا(به خدا باور ندارم لطفا بحث مذهبی نکنین) نه دیگه تفریحی میکنم نه شادی نه دلخوشی هیچ کاری دیگه نمیکنم هیچچچچ کارای بدیهیمو انجام میدم فقط و درکنارش در جستجوی کشتن خودمم کشتنی که سریع یکباره تموم شم تضمینی اما پیدا نمیکنم خلاصه هدفم اینه بمیرم بالاخره که یه راه پیدا میکنم آخرش اگه راهی دارین کمکم کنین ممنون میشم
کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی میشدم، نه کسیو اذیت میکردم، نه عین روحهای مسخره بیمصرف میشدم، برای خودم سوار وسیلههای شهر بازی بسته میشدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو میکردم، از قفسههای کتابخونههای بسته رد میشدم، بلند بلند آهنگ میخوندم و میرقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل میکردم، به کی برمیخورد آخه♡
شدیدا حس زشتی میکنم پشت کنکورم خانواده درستی ندارم
ناامیدم از همه چیز
میرم بیرون دوستی ندارم به دور خودم میچرخم میگم خب که چی بشه میخوام لباس بخرم میگم من که زشتم در هر صورت بهم نمیاد چرا بخرم تفریح میخوام بکنم میگم خانواده گندمو زندگی نکبتم که همونه تهش پنج دیقه خوش بودن کجای غم منو کم میکنع....
تو یه تاپیک گفتی برای حاجتم صلوات بفرستید الان میگی اعتقاد ندارم😅
دچار دوگانگی شده 🤣🤣🤣
پورو خودتی؟
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴