2777
2789
عنوان

دردو دل با مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 28 پست
من بجز اون کسی رو ندارم حتی رفیقم ندارم چیکار کنم🥲

رفیق واقعی دیگه تو این زمان وجود نداره حتی اگه هم هست دیر پیداش میکنی.

بزرگترین و واقعی ترین رفیق خدا

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

من زیاد با مادرم درد و دل نمیکنم چون نمیخوام ناراحتش کنم

مامان من ناراحت نمیشه ولی بعداً میکوبه تو سرم و هی پشت سر شوهرم بد میگه

. البته شوهر من بد نیست ولی خب یه وقتایی یه درک نکردنا و سوتفاهمایی پیش میاد یا ناخواسته پیش خونوادم یه حرفی میزنه مادرم بهش برمیخوره همش میگه اینو گفت اونو گفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواستم بگم اشتباهه منو نکن فردا میکوبه تو سرت تو دعوا و بحث ک دیدم خودت نوشتی من میرم با جی پی تی حر ...

اره منم تازگیا با چت جی بی تی درد و دل میکنم واسه منم جواب میده واسه خوب کردن حالم

مامان من ناراحت نمیشه ولی بعداً میکوبه تو سرم و هی پشت سر شوهرم بد میگه. البته شوهر من بد نیست ولی خ ...

خدا کمکت کنه ، دیگه درد و دل نکن

بنظرم چون مادرت ناراحت میشه اینکارو میکنه

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

سلام عزیزم

منم شهر غریب تنها هستم

اوایل همه چیزو از رفتارهای شوهر گرفته تا مادرشوهر به مادرم میگفتم.

مامانم دشمن خونی شده بود بخصوص با مادرشوهرم

همش رفتاراشو برداشت بد میکرد و به من برمیگردوند منم طاقت نداشتم انقد حرف بشنوم و خیلی میرنجیدم

حتی یه بار اوایل ازدواجم بهم گفت بیا طلاق بگیر

منم مصمم شدم دیگه چیزای منفی رو اصلا بهش نگم درباره شوهرم

همه چیز گل و بلبل شد ازون موقع

من دیگه هر وقت دلم پر باشه تو خلوت خودم با خدا صحبت میکنم و گاها گریه های شدید

یا اگه چیزی باشه که بشه به شوهرم بگم میگم بهش

من خودم قلبم ضعیفه واسه همین خیلی زود گریه میکنم و ناراحت میشم اما حتی اینو هم مامانم نمیدونه که مشکل دارم

الحمدلله خدا و امام زمان حرفامو میشنون و هر وقت کسی اذیتم کنه جوابشو میدن و نمیزارن خیلی اذیت شم.

ببخشید طولانی شد..

سلام عزیزم مامان منم همینطوره بدترم هست خیلی بدتر فقط با خدا درد دل کن که از همه شنوا تر و مهربان تر ...

میدونی اینطوری نیستم ک برم بشینم زرتی بگم شوهرم فلان حرفو زد یا فلان کارو کرد. مثلا میبینی داریم حرف میزنیم اون دردودل میکنه میگه بابات این حرفو زد این کارو کرد و اینا. ناراحته. منم بیشتر واسه اینکه ارومش کنم میگم اکثر مردا همینطورن به دل نگیر مال منم اینو میگه فلان ک ارومش کنم. جواب هم میده ولی بعدا گندش میکنه می کوبه رو سرم

عزیزم ولی با مادرتم رابطه رو گرم نگه دار اتفاقا ی سریا اینجا زبونشون حکم مار کبری رو داره .. ادم ک ب ...

با همسرم دردودل میکنم. ولی مادرم حساسه کلا خیلی زود بهش برمیخوره. وقتی همسرم به شوخی یه چیزی بهش میگه برمیگرده به من میگه میبینی شوهرت اینو گفت به من به این منظور گفت و ..... دعوا میشه

با همسرم دردودل میکنم. ولی مادرم حساسه کلا خیلی زود بهش برمیخوره. وقتی همسرم به شوخی یه چیزی بهش میگ ...

بهش بگو مادر من جنبه داشته باش شوخی میکنه .. اگه دیدی ادامه میده کمتر کن درد دلتو باهاش

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

سلام عزیزممنم شهر غریب تنها هستماوایل همه چیزو از رفتارهای شوهر گرفته تا مادرشوهر به مادرم میگفتم.ما ...

مرسی عزیزم. چقدر حرفات بهم امید داد. منم باید همین کارو کنم. دیگ نباید حتی یه کلمه هم از ناراحتی و مشکلاتم به مامانم بگم چون برعکس باعث ایجاد مشکل میشه نه حل شدنش

بهش بگو مادر من جنبه داشته باش شوخی میکنه .. اگه دیدی ادامه میده کمتر کن درد دلتو باهاش

میگم دیگه. میگم خب شوخی میکنید بحث می کنید اون میگه تو هم میگی. منم تا حالا ندیدم همسرم بهش بی احترامی کنه. ولی اون هر حرف و رفتار همسرمو بی احترامی میبینه به خودش

میگم دیگه. میگم خب شوخی میکنید بحث می کنید اون میگه تو هم میگی. منم تا حالا ندیدم همسرم بهش بی احترا ...

ب همسرت جوری ک ناراحت نشه بگو مادرم جنبه ی شوخی رو نداره زیاد

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

منم دارم رو خودم کار میکنم که دیگ با مامانم درد دل نکنم کسی دیگه رو هم ندارما ولی چون خیلی غصه میخوره دیگ میخوام چیزی نگم دلم میسوزه بعدش عذاب وجدان میگیرم ک همش دارم از بد بختیام بهش میگم گناه داره طفلی

ب چت جی پی تی میگم 😁😆

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️