2777
2789
عنوان

بچمو گذاشتن تو دستگاه دارم‌گریه میکنم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن خونه اومدم گفتن نیازی نیست بمونی

اونا بگن تو چرا نموندی دختر پاشو برو بالا سر بچت اون الان بوی تن تورو حس میکنه آرامش میگیره

به جای گریه کردن برو رو سر بچت ...

ندیدم تاحالا کسی نوزاد کوچیک بخاطر حرف اونا ول کنه بیاد خونه

اصلا مادری که تازه زایمان کرده دلش شیشه ست لامصب درسته زردی چیزی نیست اما آدم روزهای اول فقط به هرگونه ای گریه میکنه میفهممت عزیزم خداروشکر زردی مشکل خاصی نیست بزودی میاد بغلت

عزیزم میفهمم چقدر سخته من و همسرم اون شب که تو دستگاه بود انقدر گریه کردیم اخرم ساعت سه شب طاقت نیوردیم رفتیم بیمارستان دیدنش ولی صبح مرخص شد الانم هشت سالشه 🤗 این روزا هم میگذره براش خیلی بهتره زود زردیش میاد پایین

Belle سابق

منم دخترم گذاشتم دستگاه گریه میکردم ولی چون شیر مادر میخورد پیشش موندم ۳ روز بیمارستان

۳ روزم اومد خونه گذاشتم تو دستگاه باز بالا سرش بیدار موندم

بعدش خودم افتادم تا یک ماه

چه مسخره دستگاه زردی ک چیز مهمی نیست یه لامپهمگه بالا سر بچت نیستی که دلت تنگ شده

اگه با یه زن تازه زایمان کرده یکم مهربونتر باشی و احساسشو درک کنی چیزی ازت کم نمیشه

درسته چیز خاصی نیست ولی این مامان الان تو شرایط سختیه

مگه خودت مادر نیستی؟

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین