2777
2789
عنوان

بچمو گذاشتن تو دستگاه دارم‌گریه میکنم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 43 پست

اسی قوربون دلت

منم پسرم یه هفته تو دستگاه بود نگران نباش خوب میشه

کاراتو بکن پاشو برو بیمارستان پیش بچت باشی دلت اروم تره

سعی کن سینه تو بدی اگه نمیگرفت با شیردوش دستی شیرتو جمع کن تو شیشع یا سرنگ بده بهش منم همین کارو میکردم

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مسخره دستگاه زردی ک چیز مهمی نیست یه لامپهمگه بالا سر بچت نیستی که دلت تنگ شده

والله مسخره تویی که نمیفهمی یه مادر تازه زایمان کرده چه حالی داره ،پسرم و وقتی ازش خون میگرفتن چنان گریه ایی میکرد که خودم صد بار میمردم اون لحظات:(

مراقب باشین چشماش بسته باشه.
من نابیناییم واسه این بود که تو دستگاه چشمام رو نبستن.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

اگه با یه زن تازه زایمان کرده یکم مهربونتر باشی و احساسشو درک کنی چیزی ازت کم نمیشهدرسته چیز خاصی نی ...

والا من خودم تازه زایمان کردم

چرا ادم الکی ادا بیاره

اتفاقا بچمم تو دستگاه رفت برای زردی

ادم بابت چیزای الکی ک نباید گریه کنه ...

نه به گریه نه گزاشتن بچه و اومدن خونه ...

میمونیم رو سر بچمون مراقبش میشیم

من سه شب تمام رو سر دخترم بودم گریه هم نکردم

مگه خدایی نکرده مشکلی داره ک.تو دستگاهه مگه سرم و .. بهش وصله ...

دستگاه زردی فقط یه لامپه همین

باید رو سر بچه بمونی تند تند بهش شیر بدی گریه زاری نداره

از بس خانواده شوهرم زر زرکردنک شیرخشک نده

زنداداش منم شیرش کم بود هی اسرار میکرد میگفت میخوام شیر خودمو بدم سر سه روزگی بچه کبود و بی حال شد سریع رسوندیمش بیمارستان بردنش ان ای سیو گفتن قندش رو ۲۹ هست اگر چند دقیقه دیرتر میآوردید خدایی نکرده... زنداداشم خیلی غصه میخورد گریه میکرد مادرآشغالم سرزنشش میکرد اما من جلو همه بهش گفتم تو که دوست نداشتی جگرگوشه است بیوفته تخت بیمارستان به زر زر کردنای بقیه توجه نکن دیگه همه دهنشونو بستن به حرفشون توجه نکن بهش شیرخشک بده

شکل بهارانم ولی از دل خزانم... 

مادر اتاق مادران میمونه پیش بچه نمیزارن البته خصوصی اینجوریه

خب بازم ادم بیمارستانه

گریه شدنی شیر دادنی همه اینا خودمون میتونیم بریم و کنارشون صندلی هم هست میتونیم بشینیم

الهی

بگردمت مامانی زردی رو اکثر بچه ها دارن معمولا هم دوسه روزه میاد پایین

نگران نباش گلم نازم اینا تازه مراحل اولیه بچه داریه مامانی

تو این فرصت ب خودت برس شیرت کم نشه

تو خونه بدوش ببر بیمارستان بدن ب بچه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
والله مسخره تویی که نمیفهمی یه مادر تازه زایمان کرده چه حالی داره ،پسرم و وقتی ازش خون میگرفتن چنان ...

پسر شما ازش خون میگرفتن خیلی فرق داره تا زردی که زیر دستگاه و نه سرمی نه آمپولی هیچی بهش وصل نیست

شما بالاسر بچت موندی که دیدی بابت چک کردن زردی روزی یک بار خون گرفتن فرق داره تا بری خونه ...پس یا نگرانی میمونی یا نیستی میری ..

یه بچه ای تو دستگاهه کلی سرم اکسیژن و.. بهش وصله اره اون نگرانی داره

زردی ک بچه زیر لامپ خوابیده

چرا منتظر ضعیف بودن و دم به دقیقه اشک و زاری های بیخودی هستین

من خودمم تازه زایمان کردم بچمم تو دستگاه رفت سه روزم رو سرش بودم پلک نزدم سزارین هم بودم بااون بخیه ها بخاطر بچه میموندم ...

گریه برای وقتی هست خدایی نکرده بچه آدم یه مشکلی داشته باشه ...اینکه بیخودی دنبال گریه و ترحم باشی هیچ افتخاری نداره

پسر شما ازش خون میگرفتن خیلی فرق داره تا زردی که زیر دستگاه و نه سرمی نه آمپولی هیچی بهش وصل نیست شم ...

پسر. منم زردی داشت، ولی اون تایم بهم ریختگی هورمونا و درد و هزار چیز دیگه دل نازکتره شاید حتی غیر منطقی باشه ولی باید درک کرد

پسر شما ازش خون میگرفتن خیلی فرق داره تا زردی که زیر دستگاه و نه سرمی نه آمپولی هیچی بهش وصل نیست شم ...

چقدر زبونت تند و نیشداره

اینکه اومده هیچ هیچی از عواطف مادرانش کم نمیکنه

گریه کردن هم اوایل زایمان تو اوج بهم خوردن هورمون ها واقعا طبیعیه

دست بردار از سرزنش کردن هم جنس خودت.

والا من خودم تازه زایمان کردم چرا ادم الکی ادا بیارهاتفاقا بچمم تو دستگاه رفت برای زردی ادم بابت چیز ...

آدم با آدم فرق داره

قوی بودی ماشالا بهت

دلیل نمیشه یکی که ضعف داره و دلش نازکه رو سرزنش کنی

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین