2777
2789
عنوان

بچه‌ها من دیشب به هرزه بودنم اعتراف کردم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2960 بازدید | 128 پست
ببین اون لمسها خوب نبوده که من اینجوری به هم ریختماگه در حد دست دادن و اینا بود که برام مسئله نبود ب ...

خب حالا هرچی

اصلا رابطه کامل داشتی

دیگه شده تموم شده رفته

بهش فکر نکن

کامااااااان

کانال یوتوبم 🦋: https://youtube.com/@monarch2119?si=SDHrxSMXCVjLjdaV

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیک بودن میباره ازت عزیزم

ببخشید ینی چون تو دنیایی زندگی میکنیم ک دخترا خیلی چیزا براشون مهم نیستو راحت حتی پردشونم میزنن میرن میدوزن حتی خیلی کارای دیگ میکنن این ادم عذاب وجدان گرفته بخاطر چارتا لمس چون خیلی پاکه فیکه حرفاش؟ عجب حرفا میزنی ادم پاک ندیدی لابد(:

ببخشید ینی چون تو دنیایی زندگی میکنیم ک دخترا خیلی چیزا براشون مهم نیستو راحت حتی پردشونم میزنن میرن ...

من نمیدونم چرا بهم میگید پاک💔

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد

ببخشید ینی چون تو دنیایی زندگی میکنیم ک دخترا خیلی چیزا براشون مهم نیستو راحت حتی پردشونم میزنن میرن ...

اولا که من خودم مذهبی هستم و تو فرهنگی زندگی میکنم که این چیزا تابو هست

اتفاقا آدمی رو هم دیدم که سر چنین مسئله ای همچین حسی داشته باشه

ولی اگه کامنت های بعدیم میخوندی علتشو می فهمیدی

خلاصه بگم: دیشب تاپیک زد همه دلداریش دادیم و براش توضیح دادیم، باز اصرار میکنه، این بار با متنی که بیشتر آدمو قلقلک میده برای نظر دادن، حتی اعداد وزن هم خیلی چالش برانگیز، این همه اصرار به نظرم طبیعی نبود

I will always love you❤️💖💗

اولا که من خودم مذهبی هستم و تو فرهنگی زندگی میکنم که این چیزا تابو هستاتفاقا آدمی رو هم دیدم که سر ...

حرفاتون حالم رو خوب کرد

ولی احساس میکنم شما نمیدونید چه اتفاقی افتاده

فکر میکنید چیزای ساده ای بوده که بهم امید میدید

اگه میدونستید چیشده شما هم منو سرزنش میکردید

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد

آخه ببین میگه من خیانت کردم به شوهر آیندم

یا چون منو لمس کرده برم زنش بشم😐

آخه این حرفا طبیعیه

اگه میگفت از خودم بدم میاد، حس میکنم چمیدونم آلوده شدم،حس تحقیر دارم، احساس میکنم دست خورده شدم، احساس گناه دارم اینا عادی بود

ولی آخه این حرفا چیه، یا فیکه یا خیلی بی عقله،یا بچه

من نمیدونم چرا بهم میگید پاک💔

نسبت به دخترای دیگ بهتری این ینی یه ذاتو وجدانی تو وجودت زندست من یکیو میشناسم ادعا پاکیش میشد فراواننننن خیلیییییی ادعا داشت حتی چادریم بود اخرش رفت سرقرار با طرف طرفم بردش خونه و حسابی از خجالتش درومد اومد پیش من آه و ناله وگریه و زاری ک اره من ناپاکمو دسمالی شدم من گفتم خب دیگ ادامه نده ولی باز رفت سرقرارو کارشو ادامه داد باهاش ۱۰ ماه باهاش بودو هر سریم دسمالی میشد.... اخرش یارو ولش کرد گفت توج...نده ای.. تو خیلی وجدانت بیدار تر از اونه البته اگ رابطتو با این لجن ادامه ندی

اولا که من خودم مذهبی هستم و تو فرهنگی زندگی میکنم که این چیزا تابو هستاتفاقا آدمی رو هم دیدم که سر ...

راستش منم فک کنم فیکه

حرفاتون حالم رو خوب کردولی احساس میکنم شما نمیدونید چه اتفاقی افتادهفکر میکنید چیزای ساده ای بوده که ...

فهمیدم. لمست کرده و آزار جنسی داده تو رو. با لمس معمولی متفاوت بوده

ولی باید کنار بیای و توبه کنی، حتما هم به فکر مراجعه به روانشناس و درمان خودت باش

آخه ببین میگه من خیانت کردم به شوهر آیندم یا چون منو لمس کرده برم زنش بشم😐آخه این حرفا طبیعیهاگه می ...

دقیقا

زدی تو خال