2777
2789
عنوان

بچه‌ها من دیشب به هرزه بودنم اعتراف کردم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3302 بازدید | 128 پست

شما خیلی خیلی خیلی برای حضور و ورود به جامعه ناپخته هستید

ازین خبرا نیست

اول این الدنگو پرت کن از زندگیت بیرون

بعد برو پیش یه مشاور خبره

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما خیلی خیلی خیلی برای حضور و ورود به جامعه ناپخته هستید ازین خبرا نیست اول این الدنگو پرت کن از زن ...

شما خودتون مرد هستید و خالق جامعه مرد سالار

فکر نمیکردم شما بخواید به من حق بدید!

شایدم صدبار منو قضاوت کردید نمیدونم

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد

شما خودتون مرد هستید و خالق جامعه مرد سالارفکر نمیکردم شما بخواید به من حق بدید!شایدم صدبار منو قضاو ...

نه چه قضاوتی

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

عزیزم اگر شرایطش رو داری برو پیش روانشناس

احساسی که داری طبیعی نیست، احتمال خیلی زیاد احساس عذاب وجدان و گناه و شرمی که الان داری ناشی از چیزایی هست که در گذشته شنیدی.

مثلا خانواده خود من یه جوری پسر غریبه رو واسه من تخریب میکردن که انگار دست پسر غریبه بهم بخوره دیگ نجس میشم و فلان و ...

عذاب وجدانی که داری ناشی از طرز تفکر خانواده ها و مذهبه.

من نمیگم کار درست یا غلطی کردی اصلا نمیدونم دقیقا چیکار کردی.

ولی میخوام بگم احساسی که داری نسبت به خودت احساس درستی نیست تو کالا نیستی که دست دوم بشی.

درباره اینکه دوست پسر هم داشتی لازم نیست به همسر آیندت بگی.

خدایا شکرت ...