2777
2789
عنوان

بچه‌ها من دیشب به هرزه بودنم اعتراف کردم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3302 بازدید | 128 پست

هیچ هم اینطوری که فکر میکنی نیست شما فقط چوب سادگیتو خوردی و هنوز مردا رو نشناختی،،، توبه کن و دیگه به هیچ مردی اعتماد نکن ،،،انشاالله با یه مرد خوب و سالم و درستکار ازدواج میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا این همه اصرار طبیعی نیستدیشب منم جدی گرفتم چون اطرافم همچین موردی رو دیده بودم، احساس گناه میکن ...

من نمیخوام واقعا روحیات کسی رو خراب کنم

و قصد بدی هم ندارم.. من اولین رابطم بوده و طبیعیه که حالم بده میخوای فکر کنی فیکم فکر کن. شاید اونقدر مسخرست که فکر کنی فیکم ولی برای من در حد خودکشی عذاب آوره

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد

خری چیزی هستی 😐

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

ای جانم

گل دخترم چقدر تو پاکی

عزیزم بخاطر لمس شدند توسط یک مرد که الان به اشتباه بودنش آگاهی نباید زندگی یک همراه رو تباه کنی

این اشتباه برای هر کسی ممکنه پیش بیاد

اگر انسان اشتباه نمیکرد الان روی زمین نبود

تو لایق بهترین های

ازش جدا بشو و فکر و سیاهی های رابطه رو فراموش کن

⁦♥️⁩

هیچ هم اینطوری که فکر میکنی نیست شما فقط چوب سادگیتو خوردی و هنوز مردا رو نشناختی،،، توبه کن و دیگه ...

به کارما و این چیزا اعتقاد ندارم ولی حس میکنم چون اینکارو کردم شوهر آیندم صد برابر بدترشو انجام داده

من نمیخوام واقعا روحیات کسی رو خراب کنمو قصد بدی هم ندارم.. من اولین رابطم بوده و طبیعیه که حالم بده ...

مشکل از شما نیست،مشکل از فرهنگ مرد سالاری

واقعا همچبن فرهنگی برات مهمه که چجوری اندازه گیری بشی داخلش؟

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

اخه اون لمس ها فرق میکنه (:

میدونم منظورت چیه اما بزن به بیخیالی دیگه هم جواب طرفو نده این حس بدت بخاطر ناراضی بودن خودته تو اون تایم حس تجاوز به حریم شخصی بهت دست داده همین که دیگه جوابشو ندی اوکی دیگه هم بهش فکر نکن

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

چرا فکر میکنی فیکم؟ بخدا فیک نیستم چیکار کنم که فکر نکنی فیکمبخدا برای مسخره بازی نیست من تو اکانت ق ...

خب اگه هم فیک نیستی که داریم چی میگیم از دیشب تا حالا؟

به احتمال 99 درصد اون همسر آینده ت رابطه جنسی هم داشته، تو غصه ی اونو نخور. شما که مورد آزار جنسی قرار گرفتی اصلا مقصر نبودی،تو رابطه بودی که بودی وقتی راضی نبودی لمس بشی یعنی آزار جنسی

حتی اگه مدرک داشتی میتونستی ازش شکایت کنی

حالا هم بی خیال شو، باهاش بهم بزن، برو خودتو درمان کن.

به اون همسر آینده ی کذاییت هم قرار نیست چیزی بگی

دیشب هم گفتم، کالا نیستی که دست دوم حساب بشی یا آکبندت ارزشمند تر باشه

I will always love you❤️💖💗

مشکل از شما نیست،مشکل از فرهنگ مرد سالاریواقعا همچبن فرهنگی برات مهمه که چجوری اندازه گیری بشی داخلش ...

من حتی یکی بهم بگه رابطه جنسی قبل ازدواج داشتم برام مهم نیست و قضاوتش نمیکنم حتی زنای روسپی رو هم قضاوت نمیکنم اما برای خودم از صدتا آخوند سخت گیرترم

دست خودم نیست