2777
2789
عنوان

بچه‌ها من دیشب به هرزه بودنم اعتراف کردم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4750 بازدید | 130 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار استباهی نکردی هرزه نیستی فقط وسواس فکری داری سریع برو پیش روانشناس

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

حالا تو فکر کن اتوبوس ومترو توسط نرهای مریض لمس شدی برو مشاوره اونم دکش کن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

منم بگم برو پیش مشاور یا روانشناس یا کافیه

چقدر زندگی رو برا خودتون سخت میکنید

جوری میگی به همسر آینده خیانت کردم انگار پسرای این دوره زمونه تو مجردی هیچ کاری نمیکنن

مجردی یعنی به کسی تعهد نداشتی و خیانت به کسی نکردی

عزیز دلم دوست خوبم خواهر من

هیچ اتفاقی نیوفتاده که براش خودتو اینقدر ناراحت میکنی خودتو ببخش توبه کن و تمام

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
به کارما و این چیزا اعتقاد ندارم ولی حس میکنم چون اینکارو کردم شوهر آیندم صد برابر بدترشو انجام داده

سلام اسی فکر میکنم داری خودتو توجیه میکنی واسه اینکه بااین پسر بمونی و چون نمیتونی ازش دل بکنی و جداشی داری بهونه واسه خودت درست میکنی که تا قیامت باهمین بمونی

وگرنه تو الان هیچ تعهدی به هیچکس نداری و بدنتم مال خودته و اختیارشو داری

پس دلیلی نداره بخاطر اینکه لمس شدی فقط باهمین بمونی

وابستگی هاتو از این پسر بکن و جداشو اگه پسر خوبی نیست

اسی برو مشاور لطفاً و این فکرها رو بذار کنار

با این پسره هم کات کن

از چاله نرو تو چاه

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

یعنی هر کس معاشقه قبل ازدواج داشته باشه هرزست؟

تو برو یه فکری به حال و احوالاتت بکن بنده خدا

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠