ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من که خیلی دوسش دارم آخه صدای قرآن میشنوم آروم میشم وقتی به بزرگی خدا فکر میکنم حس خوب میگیرم ولی وق ...
تمرینات کتاب معجزه شکرگزاری رو ۲۸ روز بنویس
یه دوره تموم شده دوره دوم رو شروع کن و در طول روز هم حس ات خوب و مثبت باشه ،به هیچ وجه منفی های زندگیت رو نبین ،حتی اون لحظه هم شکرگزاری کن
فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
من خواستم ازدواجه هم شرایط مالیم داغونه هم خواستگار ندارم هم خانواده خوبی ندارم هم خودم سنم داره میر ...
خب این اشتباهه خاستگار از دم راه ک نمیاد باید ب خودت برسی تیپ امروزی بزنی یا حداقل شیک باشی اعتماد ب نفس باشگاه و اینک اتفاقا اشنا شو مجازی بعد برا خودت مرز داشته باش ک خاستگارا بیان