2777
2789
عنوان

مادر شوهر و عروسی برادر شوهرم

317 بازدید | 13 پست

قبلا با مادر شوهرم یه جا بودم الان یک ماهی میشه جدا کردیم خونه رو مادر شوهرم از من بدش میاد بعدم اخلاقش یه جوریه که میخواد پسراشو کنترل کنه خونه مونو که جدا کردیم زنگ زد به شوهرم انگشتری که تو عروسی به من هدیه داده بود رو پس خواست یه سری هم تو بازار منو دید رفتم که سلام بدم راهشو کج کرد همه جا هم میشینه میگه من نمیدانم اینا چرا قهرن و پشت سر من حرف میزنه انگار که من آدم خیلی بدی هستم چند روز دیگه هم مراسم برادر شوهرمه از لج من همه کاری برا جاریم میکنه تو سرش میزاره حلوا حلواش میکنه که من زورم بیاد حسودی کنم برادرشوهرم به دهن مامانشه هرچی مامانش بگه همونه ولی شوهرم چون اولویت زندگیش منم با من لج داره برادر شوهرم قرار بره تو همون خونه که ما بودیم با مادرشوهر اینا یه جا زندگی کنن چند روز دیگه هم عروسیه نمیدونم بنظر تون یه سر برم خونشون یا نه نمیدونم چی کار کنم موندم بخدا اصلا تو عروسی چه جوری رفتار کنم نمیدونم

خود واقعیت باش گلم

بنظرم برو قهر که نیستین

جاریت هم فعلا چون دوره اونطوره باهاش، اونم به مرور بدتر از شما رفتار میکنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو کلا ریلکس باش تو عروسی هم همش خوشحال باش بی محلتم کردن اصلا به روی خودت نیار بشین میش خانواده و فامیلای خودت هرجا هم دعوتتون کردن یا شوهرت برد برو وگرنه کلا هیچ کار اضافه ای نکن

مطمئن باش با این اخلاقی که گفتی بعد ها منت کاراشو روی سر این عروس تازه هم میذاره خونشون نرو اما عروسی رو خیلی ساده عین یه مهمون برو و برگرد

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

عین یه مهمون برو

وارد بازی کثیفشون نشو

دوروز دیگه عروس دومی حقشونو میذاره کف دستشون

اما اگه بفهمه تو داری حسودی میکنی اونم حسابی باهاشون خوب میشه بعد تو باید یه عمر حرص بخوری

پس برو خیلی محترم و بیخیال..... هرکاری کردن برا اون عروسه حتی به روی خودت نیار

تا دعوتت نکردن نرو یعنی تا نگفتن بیا نرو اونجا خوش باش اون بنده خدا بعدن ذات واقعیش میبینه زندگی ما رو تعریف کردی هرکاری میکنه من واریم بندازه به جون هم من کلا گذاشتمشون کنار فقط به خاطر شوهرم میرم