2777
2789
عنوان

بعد یکسال کشمش با خودم اخرش ناخن کار شدم🤗🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 45 پست
عزیزدلم اینو برا خودت میگم ولی از لحاظ شرعی درامدش درست نیست و برکتی نداره میدونم علاقه داری اما شرع ...

خدا بهت عقل بده کار منو با مواد فروختن یکی میکنی؟؟لطفن برو بیرون خدا هم میبنه کار ما زحمت داره وقتمون اعصابمون کمر گردنمون میزاریم بعد بیان بگن حلال نیس اینو شماها تشخیص نمیدین ایشالا برکت خواهد داشت دیگه پیام نده

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
عجب ادمایی پیدا میشن میزنن تو ذوق ادم انگار دور جون خانما اینجا والبت خودم هرزگیه مردم اختلاس میکنن ...

سلام دوست عزیز ☺

خیلی ها تو همین نینیسایت نمیدونستند با ناخن مصنوعی نمیشه نمازخوند فکر میکردند اشکالی نداره باهاش وضو میگرفتند و نماز میخوندند و تو تاپیکشون سوال کرده بودند که درسته یا باطله نمازمون.

پس ممکنه خیلیها اطلاعات کافی نداشته باشند و بیان ناخن بکارند و وضو و غسلشون باطل بشه

مگر اینکه ناخن مصنوعی رو در مدت پریودی داشته یاشند که نماز نمیخونند ☺

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزدلم اینو برا خودت میگم ولی از لحاظ شرعی درامدش درست نیست و برکتی نداره میدونم علاقه داری اما شرع ...

کاشت ناخن رو با مواد فروش یکی میدونی؟قشنگ کسی که ناخن میکاره رو با یه معتاد مقایسه میکنی!

واقعا باورم نمیشه فکر میکردم تو نینی سایت فقط به اونایی که ناخن کاشتن گیر میدن نمیدونستم به ناحنکارها هم گیر میدین!!

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

اسی جان بهت تبریک میگم انشالله موفق باشی. تو عنوان هم تاریخ اشتباه زدی امروز ۱۴ /۸ هست عزیزم

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
من زحمت میکشم کسیم با ناخن کاشت راه خلاف نمیره بره. هم گناهش گردن خودش من کارمو انجام میدم

چرا بهت برخورد

سوال کردم

معلومه خودتم یه ذهنیت بدی راجبش داری وگرن این همه گارد نمیگرفتی

اسی جان بهت تبریک میگم انشالله موفق باشی. تو عنوان هم تاریخ اشتباه زدی امروز ۱۴ /۸ هست عزیزم

دیروز میخاستم بزنم واس همین گلم چون دیروز اولین مدلمو زدم تاریخ دیروز زدم😘

مواد فروشی جرم هست و زندگی یک آدم رونابود میکنه شما داری با شغلی مثل ناخن کاری که از نظر شرعی ممکنه ایراد داشته باشه مقایسه میکنی ؟

خدایی روت میشه اینجوری مقایسه میکنی

ایشون در مورد درستی کارش سوال کرد ؟

چرا بهت برخورد سوال کردممعلومه خودتم یه ذهنیت بدی راجبش داری وگرن این همه گارد نمیگرفتی

نه چه ذهنیت بدی خوشم نمیاد درمورد هرشغلی نظرات چرتو پرت بگن ناخن کارو مواد فروش یکی نیس پس الکی با کامنتاتون حسود بودنتون معلوم نکنین هرکی ب یچیزی علاقه داره و دوسداره درامد داشته باشه حالا ی عده چشم تنگ از پشت گوشی که کسی کسیو نمیشناسه میاد میزنه تو ذوق طرف معلومه از حسودیه حکایت گربه وگوشته