2777
2789
عنوان

بعد یکسال کشمش با خودم اخرش ناخن کار شدم🤗🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 45 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چرا اینقد این شغلو دوسدارم نمیدونم درامدش چجوریه اما علاقه خواسی دارم امیدوارم تو این مسیر س ...

موفق باشـــــی

پروف خودتی؟

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

درامدش حلال هست بنظرت؟

من زحمت میکشم کسیم با ناخن کاشت راه خلاف نمیره بره. هم گناهش گردن خودش من کارمو انجام میدم

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
مگه درامدشو پرسیده؟!!!

عجب ادمایی پیدا میشن میزنن تو ذوق ادم انگار دور جون خانما اینجا والبت خودم هرزگیه مردم اختلاس میکنن هرزگی میکنن دزدی میکنن کسی نمیگه بره حلاله؟حرومه؟؟انوقت این ناخن کارا تا میخان بگن اره منم ناخن کارم میگن حلاله؟؟؟ کی الان نماز میخونه؟؟هرکیم میخونه میدونه نباید بره کاشت

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
عجب ادمایی پیدا میشن میزنن تو ذوق ادم انگار دور جون خانما اینجا والبت خودم هرزگیه مردم اختلاس میکنن ...

ولش کن

عقل ندارن راحتن

کانال یوتوبم 🦋: https://youtube.com/@monarch2119?si=SDHrxSMXCVjLjdaV

من زحمت میکشم کسیم با ناخن کاشت راه خلاف نمیره بره. هم گناهش گردن خودش من کارمو انجام میدم

عزیزدلم اینو برا خودت میگم ولی از لحاظ شرعی درامدش درست نیست و برکتی نداره میدونم علاقه داری اما شرعیش درست نیست درسته شما کسی و مجبور به کار غیر شرعی نمیکنی خودشون میان اما خب با این حساب مواد فروشا هم باید درامدشون حلال باشه چون زحمت میکشن و به زور که مواد نمیدن خود طرف میاد میگیره این مثال و زدم که متوجه بشی وجرنه قصد جسارت ندارم امیدوارم موفق باشی عزیزم تو راه درستش که خدای نکرده اخرتت فدای دنیای فانی نشه