2777
2789
عنوان

شرایط اقتصادی باعث شده بی اعصاب بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من همه لباس پارسال می پوشن خیلیی گرونه لباس هیچکس توان خریدن نداره به بدبختی می خرن یه پالتو

منم لباسام قدیمی شدن باید بخرم ، متاسفانه تو محیط کار و دانشگاه نمیتونم لباسی که قدیمی شده رو بپوشم همه خیلی ظاهربینن اینجا ، از طرفی واقعا گرم نیستن لباسام هودی اینا دارم کد مناسب محیط کار نیست

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

دیگ نگو خود پدرت میدونه چ نیارهایی داری اما آنقدر وضعیت خراب شدع ک نمیرسه.نود درصد مردم همین وضع هست ...

اره خیلی گناه داره خپدش که ده سال یبار به اصرار من چیزی بخره، واقعا قلبم براش گرفت رومم نمیشه الان حتی زنگ بزنم چیزی بگم.

منم لباسام قدیمی شدن باید بخرم ، متاسفانه تو محیط کار و دانشگاه نمیتونم لباسی که قدیمی شده رو بپوشم ...

به نظرم یه بارونی بخر چون امسال اصن سرد نبود من خودمم ندارم ولی گفتم بی خیالش هوا اونقدر سرد نیست بعد دلم نمیاد با این گرونی بخرم امسال گذشت میزارم دم عید حراج خورد می خرم برای سال دیگه

شیر خشک سه هفته پیش بسته ۱۸۶ دیروز خریدم ۲۱۸بی سر و صدا همه چیز همینطور بالا میره

نمیدونم چرا انقد وحشتناکه همه چی من قبلا حقوقم دو تومن بود همین سه سال پیش میرفتم طلا هم میخریدم با چندماه پس انداز الان هیچی ک هیچی انگار هی فقیر تر دارم میشم فقط حفظ ظاهر میکنم چهارتا لوازم ارایش که میخرم وسط ماه ب پیسی میخورم.

اره خیلی گناه داره خپدش که ده سال یبار به اصرار من چیزی بخره، واقعا قلبم براش گرفت رومم نمیشه الان ح ...

زنگ بزن ازش تشکر کن بگو ناراحتی باهاش بد حرف زدی خوشحال میشع اونا جز ما کسی ندارن دلداریشون بده

زنگ بزن ازش تشکر کن بگو ناراحتی باهاش بد حرف زدی خوشحال میشع اونا جز ما کسی ندارن دلداریشون بده

حتما گلم زنگش میزنم ممنون از راهنماییت

به نظرم یه بارونی بخر چون امسال اصن سرد نبود من خودمم ندارم ولی گفتم بی خیالش هوا اونقدر سرد نیست ب ...

الان که اصلا دلم حتی به خرید کردن هم نمیره ، ناراحت بابام شدم احتمالا برم یه شلوار بخرم و بقول شما بارونی سفارش بدم یچیزی میخرم چندسال بمونه

باید تو این شرایط همو درک کنیم داریم جون می کنیم هیچ که هیچ هیچ ....

تو کل عمرم اینجوری نیش و کنایه نزده بودم متاسفانه واقعا شرایط غیرقابل پیشبینی آینده ادم رو عصبی میکنه

تو کل عمرم اینجوری نیش و کنایه نزده بودم متاسفانه واقعا شرایط غیرقابل پیشبینی آینده ادم رو عصبی میکن ...

اونم درک می کنه ولی معذرت خواهی کن حتما

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 و خداوندی که آگاهه به همه اعمال و رفتار ما...