2777
2789

لطفاً بی احترامی نکنید ما خودمونم پراید داریم 😅

من چند روز پیش تاپیک زدم خجالت میکشم از ماشین بابام همه بهم پریدن که بی لیاقتی و...

ولی واقعا یعنی تو این دنیا یه ماشین بهتر به ما نمیرسه؟

بعضی وقتا بدم میاد از این ماشین ولی وقتی بهش فکر میکنم میبینم همینم خوبه خداروشکر که میتونیم بریم بیرون نمیخواد پول اسنپ بدیم

بچه های دانشگاه و اساتید هر موقع میخوان چیز اشغال مثال بزنن پراید رو مسخره میکنن بعد شما جای من باشین خجالت نمیکشین؟🥲خدایی راست بگید

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلیم خوبه

👌🏻👌🏻👌🏻

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

اره پراید داره از رده خارج میشه اما بازم شکر که اونم دارین انشالله که یه ماشین بهتر بخرین.اما خجالت نداره داشتنش

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

من بابت بیشعوری دیگران، از نعمتی که داریم، ناراحت و خجالت زده نمیشم.

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خیر

چون انقدر عزت نفس دارم که بدونم ارزش و شخصیت من رو ماشین من مشخص نمیکنه، اما ارزش و شخصیت اونها رو ماشین مشخص میکنه چون به خودشون اجازه میدن بابت یک ماشین، خودشون رو بالاتر و برتر بدونند.

"آن بولین، بیگناهترین زن تاریخ انگلیس که به بیعدالتی کشته شد"

ماشین خوبی نیست اما بودنش بهتر از هیچیه...

واقعا بودنش خیلی بهتره ...

ماهم بخاطر شرایطمون بعد خرید خونه مجبور شدیم پراید بخریم و من واقعا خجالت میکشم، مگه خیلی ضروری باشه که باهاش جایی برم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من بابام دوتا ماشین داره ولی همیشه با پراید منو میبره اون طرف این طرف 🤣بیخیال بابا کی به ماشین اهمی ...

نمیدونم چرا واقعا یهو خجالت کشیدم 🥺

الان بگم نه خوشگل و خیلی به روز و آپدیت و فلانه تو باور می کنی !!

تو این گرونی بابای بیچارت چطوری ماشین عوض کنه

من خودم شاغلم بخدا انقدر تورم بالاست حقوق روز چهارم تموم شده
اما سنت کمه

به سن ما که می رسی

حقیقتا حرف و نظر و دیدگاه دیگران برات مهم نیست

فقط آرامش خودت مهمه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم