2777
2789
عنوان

میشه راستش رو بگین که پراید زشته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 83 پست
عزیزم البته ک بهت حق میدم .. در کل توجه نکن ب حرف ادما

اره واقعا دغدغه ام هست حرف آدم هارو جدی میگیرم

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

یعنی من الان مثلا ماشینم بنزه و شما پراید من آدم حسابیم ؟ و شما نیستی ؟

گفتم جمع آدم حسابیا!

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ازادمارومیشناسم که یه ماشین خارجی وگرون دارن امایه پرایدم گرفتن برا دم دست توشهر واقعاماشین کم ...

چه جالب

آفرین. منم شرایط مالیم کاملا متوسط الان سه ماهه دانشگاه میرم از اول ترم با کلا دو دست لباس میرم میام ...

من چی بگم داره ۲سال میشه یه لباس بیشتر نپوشیدم😬😞

آهن همون آهنه عزیزم خیلیا همین پراید هم ندارند پس بیخیال خیلی اهمیت نده ماهم پراید داریم خیلی دوسش دارم🥰😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️