2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 175817 بازدید | 1757 پست
الهی بگردم برات خیلی ناراحت شدم😔 ببخشید این مردی که شما تعریف کردی درست شدنی نیست چرا به خودت ظلم م ...

کاش حداقل یکبار پشیمون میشد تا دلم گرم بشه ولی اون وقتی بهش گفتم پررو پرو حرف میزد من از هیانتش میگفتم اون بحث عوض میکرد و تهش گوشیمو میگرفت میگفت معلوم نیس خودت چه گوهی میخوری خب اگ من چیز پنهون داشتم که گوشی بهش نمیدادم قلبم میشگست از خودخواهی ساکت میشدم چون بی فایده بود نه انگار میکرد نه قبول میکرد برعکس تهمت میزد

میگی جدا بشم چکار کنم بچه ام یکی چهارساله یکی دوسال ونیم نمیتونم درحقشون ظلم کنم میدونم پیش خدا گم نمیشه از طرفی وقتی اومدم تو زندگیش یک پراید قسطی داشت من زندگیشو ساختم الان خونه خریده ماشینشو سمند کرده طلا پس انداز کرده این من بودم تو تمام این قسط و قرض ها بودم کجا برم چطور نه سال زندگی بزارم برم میدونم عمرم داره هدر میره ولی من نمیخام غصه شب و روز مادرم بشم بزار من حیف بشم تا مادرم زجر بکشه من مامانم خونه مردم کارگری میکنه بابام معلولیت داره نمیشه ظلم کنم با طلاقم

ولی با خودم عهد کردم روزی که مادرم ازاین دنیا بره حتی برای یک روز نمیمونم من مامانم خیلی زجر کشیده خییلی از نه سالگی تو روستا کارمیکرده تا الان که پنجاه و چهار سالشه ولی حتما روزی میرم حداقل بچه هام به سن چهارده سالگی برسن که نتونه جلوی دیدارمون بگیره شوهرم بشدت کینه ای میدونم الان برم آرزوی دیدنشون به دلم میزاره حتی اگ مجبور باشه بره شهر دیگ

حتی میگه اگ تو دعوا میگم برو نرو من میخامت چون اگ بری آدمی نیستم بیام دنبالت من میدونم اگ برم تموم

الانم من میمونم روزی هم بخام برم کاری میکنم تمام حق و حقوقمو میگیرم بعد میرم من که نه بچگی کردم نه جوونی نه نوجوونی صبر میکنم تا ده سال دیگ

من بازم اون موقع سنی ندارم برای ساختن یک زندگی جدید ولی باید با خیال آسوده برم

من فشار وانی زیادی رو تحمل میکنم ولی چه میشه کرد

من که صبوری کردم. بزار بمونم شاید تااون موقع خدا جواب دل شکستم داد به خاک نشستنش ببینم

میدونی اشتباه من محبت زیادیم بود من اولا موندم تا درست کنم ولی بچه اومد موندگار شدم گفتم شاید بعد چندسال زندگی بزاره کنار ولی نه ادامه میده

میدونی سخت برام وقتی بهش پیام میدم جوابمو نمیده وقتی اون عزیزم هاشو باید خرج من بکنه خرج بقیه میکنه تهشم من بدم اون زن های خراب خوبن جالبیش این جاست همه کسایی که باهاشون میدونن زن داره از همجنس خودم توقع نداشتم

کاش حداقل یکبار پشیمون میشد تا دلم گرم بشه ولی اون وقتی بهش گفتم پررو پرو حرف میزد من از هیانتش میگف ...

الهی مردایی که لیاقت و فهم زندگی مشترک ندارن یا عاقل شن یا...

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد حالت مثل الان منه

وقتی آدم سرد بشه از طرفش نمیشه درستش کرد

منم دوس دارم جدا شم ، پیه همه چی رم مالیدم به خودم

یعنی حاضرم سختیای بعدشم تحمل کنم

اما مثلا داره تلاشش رو می کنه بهتر شه

اما نمی تونم دست خودم نیس دلم به این زندگی دیگه نیست😕😔

کاش حداقل یکبار پشیمون میشد تا دلم گرم بشه ولی اون وقتی بهش گفتم پررو پرو حرف میزد من از هیانتش میگف ...

خدا پدرتون رو شفا بده الهی خدا تقاص دل شکستتو از شوهرت و اون زنای خراب بگیره واقعا متنفرم از زنایی که میدونن طرف متاهله و باهاشن داریم به کجا میریم خدا بسه دیگه... خدا بچه هاتو برات حفظ کنه ایشالا بذار بزرگ بشن خودشون میفهمن کی حقه کی ناحق..برات دعا میکنم خدا بزرگه نگران نباش ایشالا خدا جواب صبرتو میده

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🩶

الهی بگردم عزیزم غم خودم یادم رفت

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

خیلی شبیه منی استارتر، با این تفاوت که شما تو سن کم ازدواج کردی و شوهرت هم آدم آرومیهمنم به ازدواج ا ...

عزیز دلم

با ارزوی بهترین ها

من ۱۴ سالم بود دقیقا مثل تو بودم همه گفتن بچه ست عقلش به ازدواج نمیکشه ولی بابام گفت که دوسال عقد بم ...

الهی من قربونت برم

خدا بهت توان بده بتونی مادری کنی

مادری سخت ترین کار دنیاست

خیلی شبیه منی استارتر، با این تفاوت که شما تو سن کم ازدواج کردی و شوهرت هم آدم آرومیهمنم به ازدواج ا ...

چه امضای زیبایی🦋 الهی حدا راهتو روشن کنه و آرامش پیدا کنی

حالا شوهرت میاد خونه بابات چی میگه حرفش چیه؟شما چی میگید؟

داخل نمی اومد تا الان

یک ساعت پیش مامانم و پسرم رفتن تو ماشین

مامانم باهاش صحبت کرد

گفته ک باید برگرده و فلان

مامانم بهش گفته فعلا حرفی در مورد برگشت یا موندن نزن بریم مسافرت و بیایم

گفته منم میام مسافرت

مامانم گفته نه

اونم گفته باشه مراقبشون باش و اینا

داخل نمی اومد تا الان یک ساعت پیش مامانم و پسرم رفتن تو ماشین مامانم باهاش صحبت کرد گفته ک باید برگر ...

چرا پدر مادرت اصرار داشتن انقدر زود ازدواج کنی من خیلی تعجب میکنم آخه چطور دلشون اومده؟ چندتا بچه مگه داشتن

داخل نمی اومد تا الان یک ساعت پیش مامانم و پسرم رفتن تو ماشین مامانم باهاش صحبت کرد گفته ک باید برگر ...

کوتاه بیا ماهمه دل خوشی از شوهرامون نداریم و داریم میسازیم شوهرتورو که باید بزاری رو سر چه میشه کرد خواهر

چرا پدر مادرت اصرار داشتن انقدر زود ازدواج کنی من خیلی تعجب میکنم آخه چطور دلشون اومده؟ چندتا بچه مگ ...

بابام خیلی اصرار داشت

شوهرم یه فامیلی خیلی دور داره

پدر شوهرم انگار سر یه جریانی جون بابای بابامو نجات میده

بابام خودشو مدیون بهش میدونه

خیلییییی پدرشوهرم و خانواده شوهرمو بابام دوست داشت

به حدی براشون احترام قائل بود که در کلمات نمی گنجه

از طرفی به نظر بابام موقعیت شوهرم هم خوب بود

من یک خواهر دارم دو برادر