2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 174451 بازدید | 1753 پست
چیکار کنم حالا میگی؟

ادما بعد از یه شکست قدر خوبیارو میدونن

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

اون کاربری بود میگفت چرا نوشتی فامیل ما پشیمون هست باعث بی ارزش شدن زن میشی عزیزم من کامنت شما را گم کردم جواب بدم عزیزم شما از وضعیت جامعه خبر داری متاسفانه اکثر آقایون بگم ۹۰ درصد آقایون ایرانی بیمار جنسی هستن ما نمیگیم هر زنی به هر قیمت ادامه بده میگیم اگر مشکل لاینحل باشه جدا شه وگرنه زندکی کلا همینه سختی هست همیشه اینا هم که گفتن رو دلسوزی گفتن عزیزم زندگیش خراب نشه گلم دلیل ایشون قانع کننده نبود واقعیت همینه مرد خوب گمه نباید شعار داد مرد خوب با کمالات با درک فهم که مرد زندگی باشه کمه برا همین گفتیم اگه میشه جدا نشو بیرون خبری نیست نمونه هم گفتیم چندتا بودن ازدواح خوب همسر خوب پول زندکی گفتن دوسش نداریم جدا شدن بعدم پشیمون شدن چون ببخشید مرد خوب نریخته الان خود من جدا شدم مجبور شدم همسرم منحرف جنسی یود ولی بعدا مردی که واقعا باب دلم باشه خوب خوب نه طاهری نه مالی که بتونم تکیه کنم نبود برام هرروز فقط پیشنهاد دوستی وصیغه میدن واقعیت هم باید دید عزیزم بعدم ایشون را نمیگم کلا کفر هر نوع نعمتی اون نعمت را از بین میبره حالا شما یکی طلاق بگیره خوشبخت شه ماکه بخیل نیستیم ولی واقعیت من چند ساله مرد خوب ندیدم هرکس عیب ایرادی داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودش میگه ارزوم هست تو ازم درخواستی داشته باشی چیزی ازم بخوای

همسر منم یازده سال ازم بزرگتره ولی زندگی خیلی خوبی داریم جوری که هیچکس رابهش ترجیح نمیدم حتی بچه هام رو داری بهونه میاری خیلی هاهم اختلاف سنیشون کمه ولی اصلا به هم نمیسازن بستگی به افکارت داره فکرمیکنم تو به خودت تلقین کردی که دوسش نداری اذیتش نکن پدر بچه ت رافکر کردی فرداروزی چه جوابی میخوای به پسرش بدی

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

به نظرم شما یا افسردگی دارین،یا دچار مشکلات روحی هستین شما علاوه بر خراب کردن زندگی خودت تو زندگی دونفر شدید تاثیر میزاری شوهرت و بچت.چرا گذاشتی بچه دار بشی وقتی از شوهرت خوشت نمی اومد.؟دلم شدیدا واسه شوهرت سوخت به نظرم شوهرت باید ولت کنه وبره پی زندگیش چون زندگی با تو روی خوش نمی بینه

تمام ارزوم خوشبختی پسرمه خودم هیچ خواسته و ارزویی دیگه از دنیا ندارم

اتفاقا چون داره بی دلیل کانون خانوادش را از هم میپاشی هیچ وقت نمیتونه دوست داشته باشه این پسر کوچولو چند وقت دیگه به مرد تنومند میشه وتو نمیتونی قانعش کنی برای پسرا پدر قهرمان زندگیشونه

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

من اسی را نمیگم کلی میگم گاهی ماهی متوجه دریا نمیشه چون توشه وقتی رفت داخل دریاچه متوجه میشه آدما گا ...

من فکر میکنم اگه یه مقدار از همسرش دور بمونه و کم محلی ببینه سر عقل بیاد. ولی همسرش هم مهر طلبع ولش نمیکنع به خودش بیاد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چون وقتی زجه زدم گفتم نمیخوامت گوش نمیداد مرد خوب دختری که از خودش ۱۱ سال کوچیک تره هست و نمیگیره

اگه رفتارش خوبه دردت چیه ؟؟؟

۱۱ سال مگه خیلیه ؟ خودتو بچه میبینی الان ؟

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

این مزخرفترین تاپیک بود امیدوارم دروغ باشه چون نمیخوام قبول کنم همجنس من یک همچین فردیه

ایشالله یکی که لایق اون مرده باهاش ازدواج کنه بعضیا لیاقت همس خوب و زندگی آروم رو ندارن تا زمانی که از دستش بدن