2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 121025 بازدید | 1412 پست

خداشفات بده خوشی زده زیر دلت نمیدونی ک مطلقه بودن چقدسخته تواین جامعه پراز گرگ منی ک ۱۳سال ازش کوچیکترم باید بگم کودک همسری و شوگرکردم لابد؟

تواگ نمیخاسیش توخاستگاری میگفتی یا عقد نمیکردی یابچه دارنمیشدی انیدوارم اون مرد سر عقل بیاد نخاد منت توروبکشه دیگه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمئن باش بعدا با یکی دیگه ازدواج میکنی همین بلا رو سرت میاره.

تو خوشی زده زیر دلت...

واقعا زندگی تو آرزوی خیلیاس.

چرا خدا زندگی خوبی ک بهت داده قدرشو نمیدونی؟

دنبال چی هستی؟مرد زن باز بی.شرف میخای؟

با همین حرفا زندگی خودتونو خراب کنید.چ اشکال داره

گوه تو چنین زندگی هایی . این زندگیه که یه بچه شانزده ساله بره با مرد سی ساله بعد به زور باردارش کنه ؟ بعد زنه از شوهره خوشش نیاد ؟ این چه لذتی توش هست ؟

گوه تو چنین زندگی هایی . این زندگیه که یه بچه شانزده ساله بره با مرد سی ساله بعد به زور باردارش کنه ...

زنداییم ۱۵ سالگی ازدواج کرد داییم واسش میمیره.

اینقدر زندگیشون خوبه ماشالله همه حسرت زندگیشونو

میخورن بخدا .الان زنداییم ۳۵ سالشه

قصاوت نکنیم و خودمون رو بزاریم جای کسی که مشکلات داره و نمیتونه مدیریتش کنه و شوهرش هم بدتر از همه

درد این خانم هرشب رابطه داشتن به زور و بی میل بودن خودشه

من میدونم چرا بچه دار شده فکر کرده با بچه شوهرش دست از هرشب رابطه داشتن برمیداره که شوهرش نفهم تر این حرف هاست اصلا درک نمیکنه که رابطه هرشب اونم با بی میلی و درک نکردن طرف آدم رو متنفر میکنه حالا فکر کن اسی از طرف هم خوشش نمیاد

مردها یا از این طرف بوم میفتن یا اون طرف بوم حدواسط ندارن

من خودم همین مشکل هر شب رابطه داشتن رو دارم میفهمم چقدر سخته اصلا ی شب هایی آدم دوست نداره رابطه داشته باشه اینجوری میشه که طرف سرد و سردتر از طرفش میشه

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

دوستان شما برید تاپیک سوم اسی تو صفحه اولشو بخونید مخصوصا ده صفحه اخر رو تا متوجه شید این بنده خدا چقدر اذیت میشه

شاید الان دوست نداشته اینجا بگه ولی متاسفانه در بعضی مسائل همسرش اذیتش می کنه حتی یه جا گفته همسرش هیچ جا دوست نداره اسی گریه کنه مگر موقع رابطه

زنداییم ۱۵ سالگی ازدواج کرد داییم واسش میمیره.اینقدر زندگیشون خوبه ماشالله همه حسرت زندگیشونومیخورن ...

خدا ازتون نگذره که کودکی یک کودک رو تباه میکنید . خاک تو سر مردی که دست رو بچه میذاره فاسد هوس باز .مگه قحطی دختر هم سنش هست ؟ خوبشون میشه اکثرا وقتی زن بالغ شد ولشون میکنن.