2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 108132 بازدید | 1340 پست
ولی اگه بهش فکر کنید خیلی ناراحت کننده است که بچه ۱۷ ساله با یک مرد ۳۲ ساله تو رابطه است دختری که حت ...

وحشتناک!!!!

فکر کن با یکی نصف سن خودت ازدواج کنی

دو دنیای متفاوت دو زندگی ودهه های متفاوت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از اسی دفاع نمیکنم چون داستان زندگیش رو کامل نمیدونم

مشاور هم نیستم

حتی حرفای خانوادشون و همسرش رو نشنیدم...

نظر خودم رو دادم ولی ایکاش اسی بره با تراپیست جای اینکهد= اینجا تاپیک بزنه

بالاخره کلیم تروما داره دیگه...

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

🤣این حجم راه رفتن تو کوچه علی چپ برای زن ستیزی و ملامت استارتر خنده دارهیک کاربر که با اسی حرف میزد ...

هر چی دوست داری بگو حرفات بوی عقل نمیده اسی الان داره روی خانواده ای حساب باز میکنه که باعث بدبختیش شدن خانواده ای که بچش خوشبخت نکرده چه جور میخواهد نوش خوشبخت کنه ؟

اگر موقعیت داشت بره خونه بگیره مستقل زندگی کنه من میگفتم صبح طلاق بگیر ولی داره سر سفره همون هایی میره که هیچ کاری براش نکردن

اینها رو ننوشتم که شما رو قانع کنم نوشتم شاید بخونه و تلنگری براش باشه تا موقعیت خوبی برای خودش و بچش فراهم کنه

بابایی که دلسوز بچش توی نوجوانی نبوده دلسوز بچش توی جوانی و نوش توی توی کودکی نیست

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

ازدواجش زوری بودبچه آوردن اونم بعد دو تا سقط که زوری نبودپس جای دفاع نداره

پایین تر نظرمو گفتم عزیز:

مشاور هم نیستم

نمیدونم ،زیاد در جریان نبودم که اولویتهای برادرشوهرم وخانمش برای ازدواج چی بود ، ولی الان که میبینم ...

بزار سن آقا بالاتر بره خیلی چیزها فرق میکنه از این نمونه ها زیاد دیدیم

تفکر یه دختر ۱۷ ساله با خودش تو ۲۷ ساله زمین تا آسمون فرق میکنه

حتما مثل ازدواج بازم یه تفنگ بالا سرش میذارن میگن خیانت کن

خانم سوال منو اینجوری جواب دادید؟

بحث بین من و شما به جایی نمیرسه عزیزم

این خانومم با این همه مشکلات و تروما بهتره بره پیش تراپیست حرفه ای...

الان شما دنبال چی میگردی خانم؟اره اگر پسری 16 سالش بود و زنش ازش چندین سال بزرگتر بود و به زور ازدوا ...

دوست عزیز من دنبال «حرف حق »میگردم

که خیلی هم مهمه خانم

خوشم میاد برای اینکه حرفتون رو حق جلوه بدید حاضرید هر کاری بکنید و یه چیزی رو پیدا کنید برای اینکه نشون بدید قضیه ای که شما میگید متفاوت و خاصه

همونقدر که برات قابل پذیرشه بشه به یه دختر شانزده ساله تا این حد زور گفت و نشوندش به زور پای سفره عقد همینقدر هم باید بپذیری میشه به یه پسر بیست و پنج ساله زور گفت و به زور نشوندش پای سفره عقد

چی میشه که تو ذهنت یه دختر شانزده ساله یه دختر کوچلوعه که از خودش اراده نداره و بنده خدا تقصیری تو پذیرش زور نداشته

اما یه پسر تو هر سنی کاملا با ارادست و خیلی مقصره که زور رو پذیرفته

واقعا بی معنا و خنده داره

در ضمن چرا چیزای بی ربط رو به هم ربط می دی !!

من کی گفتم مخالف طلاقم

ایشون نه تنها باید طلاق بگیره بلکه باید زودتر چنین تصمیمی رو میگرفت

اما در هر صورت کاری که انجام داده و میده چیزی از ظلمی که به آقا میشه کم نمی کنه

باید ازش حلالیت بگیره

همونطور که اگه یه آقا چنین حرفی رو میزد و چنین کاری رو میکرد ظلم بود

پیام من رو بخونی اشتباهت رو متوجه میشی

طلاق این خانم کار خیلی درستیه و ربطی به توجیه خیانت احتمالی بعدش نداره که ربطش میدید!!!

اما دفاع آدمهایی از این سایت از این خانوم؛ در حالیکه هممون خوب میدونیم اگه استارتر مرد بود و قضیه برعکس بود ،همه بهش توهین میکردند کار خنده دار و غیر منطقی و نادرستیه

بله عزیزم، میدونسته که دختر خانم ازش بدش میاد،هم خودآقا هم خانواده دختر،با این حال زورش کردن،

حالا تو بگو همچین خانواده ای چه جوری میخواهد الان اسی رو با یه بچه خوشبخت کنه؟

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

پایین تر نظرمو گفتم عزیز:من از اسی دفاع نمیکنم چون داستان زندگیش رو کامل نمیدونممشاور هم نیستمحتی حر ...

درسته، حرفاش کامل نیست نمیش قضاوت کرد

منم فقط طبق چیزایی که خودش گفت و از تاپیک قبلیش یادم هست گفتم

مشخصا دنبال مقصر واسه احساسات متناقضش هست

گمشو بابا انگار حوصله ی مرد جماعت دارم من

استارتر یه مرد مریض چندش همینجا تو تاپیکه گیر داده ببرتت تو شخصی به نی نی یار بگو

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
دوست عزیز من دنبال «حرف حق »میگردم که خیلی هم مهمه خانم خوشم میاد برای اینکه حرفتون رو حق جلوه بدید ...

من تنها چیزی که دارم و الان میتونم بگم اینه عزیزم و همچنین بحث بین من و شما هیچ چیو درست نمیکنه بیخیال

مشاور هم نیستم