2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 127040 بازدید | 1492 پست
اینکه من بهت میگم حرفه ای هست،عکس شما و همسرتون رو ببینه میفهمه میتونید باهم زندگی کنید یا نه و اشکا ...

پیامت و ندیدم عزیزم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچم چی ؟ بفکر اینده بچت نیستی بعد فکردی بقیه مردا حالا برا زناشون فرش قرمز پهن کردن والا خوش بحالت ...

با بچه ت آینده تو بساط

بیخود میکنن بچه پس میندازن عرضه ندارنجرا دعوا؟ بمونه درست زندگی کنه تو خونه شوهرش دعوا هم نکنه که بچ ...

به حرف شما نیست که دعوا نکنن آمار طلاق کشور رو ندیدی مشکل اینکه خانواده ها فکر میکنن اگه دخترشون یکم سنش بره بالاتر ازدواج سخت میشه بهر قیمتی میخوان ازدواج کنه بچشون در حالی که خیلی از ماها تا سی سالگی هم شناختی از خودمون نداریم من بیشتر از این خانم پدر و مادرشون رو مقصر میدونم درضمن دیدم دخترایی که بعد اینکه خواستگار رد کردن پدر و برادر و مادرش ریختن سرش کتکش زدن من دلم برای این بچش میسوزه این وسط

خودش میگه ارزوم هست تو ازم درخواستی داشته باشی چیزی ازم بخوای

بیا شوهرای مارو ببین بعد راجع به زندگیت فکر کن.من بعد چندسال ناباروری به لطف خدا الان باردارم برای یه دستشویی فرنگی و یه تخت دست دوم و چندکیلو میوه و داروهایی که دکترم نسخه کرده درموندم چون تا بگم بگیریم فوری از کوره درمیره .فکر نکن ادمای دیگه خوبو خوشو خرمن.نکن با زندگیت اینکارو

چقد عصبانی ایدخیلیا بی دلیل نفرین کردن

کآرت اشتباه بود که اینجا تاپیک زدی نی نی سایت خیلی از جامعه عقب تره فکر کنم همه افکار مونده اشون رو جمع میکنن اینجا خالی میکنن شما که میگی پیش مشاور هم رفتی و چیزی نشده پس قاطع تصمیم بگیر چی میخوای

ببین حالا که بابات نیست مامانت پشتته؟

میتونی درس بخونی/یا خوندی؟

میتونی برای خودت توی چند سال آینده شغل جور کنی و منبع در اند داشته باشی؟

برای حضانت بچه ات میخوای چیکار کنی؟(پیشنهاد میکنم بچه رو پیش خودت نگه داری چون خیلی کوچیکه شما بهتر بهش میرسی)

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بیا شوهرای مارو ببین بعد راجع به زندگیت فکر کن.من بعد چندسال ناباروری به لطف خدا الان باردارم برای ی ...

پول داره و نمی گیره؟

یه مرد❌️یه نر که به اجبار با بچه ۱۶ ساله ازدواح کرد و به اجبار ۶ سال باهاس رابطه بر قرار کرده✅️اگه و ...

به احبار؟ ینی ۶ سال ت ج ا وز؟

باور میکنی؟ اکر اینجوری بود اسی طلاق میکرفت صبر نمیکرد

درضمن جواب رد میداد و خاستگارش رو به سمت بیرون هدایت میکرد

وای چقدر دلم به دزد اومد از شرح حالت خواهر قشنگم چقد صبورچقد فهمیم چقد با درایت خدا جواب این فداکا ...

بغضم شکست از غصه نمیدونم چرا کامنتت اشکمو در آورد

خیلی دلم پر اندازه دنیا حرف دارم یک ذره از دردمو به کسی نگفتم دوسداشتم یکی باشه باهاش حرف بزنم ولی به هرکی بگی قضاوت میکنه چهارتا هم میزاره روش به بقیه میگه مرحم دلم شده بالشت و پتویی که اشکامو تو بغلشون میریزم

برام دعا کن دلم و افکارم آروم باشه 😔

بازم خدارو شکر بخاطر تمام زیبایی هایی که بهمون داده

ولی حسرت تموم این سال هایی که لبخند زدم زیرش هزاران غم بود به دلم میمونه حسرت عمر بربادرفته ام

کآرت اشتباه بود که اینجا تاپیک زدی نی نی سایت خیلی از جامعه عقب تره فکر کنم همه افکار مونده اشون رو ...

بچه رو هرگز از خودم جدا نمیکنم

مامانم پیشم هست

منبع در امد هم دارم