2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 103635 بازدید | 1331 پست
من شوهرم ۱۲ سال بزرگتره یعنی چون منو گرفته بده!معیارخوبو بد بودنت اینه؟

اگه شما نمیخواستی و اجباری بوده بله

کدوم آدم خوبی با بچه ۱۶ ساله به زور ازدواج میکن؟!

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

روز به شوهرش میگه دوست ندارم شب میره توی بغلش من کسی رو میشناختم توی همین شرایط بود ولی نذاشت دست شو ...

من یه این مدلی دیدم دیگه به خدا اینا طلاق بگیرند بهتر

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهری که رفته خواسنگاری دختره که زجه زده گفته نمیخوامت ولی براش مهم نبوده و بزور باهاش ازدواج کرده ب ...

ینی شما میگی اسی عقل نداشته اختیار نداشته از خودش؟!

هم بزور ازدواجش دادن هم بزور بچه دارش کردن؟!

اوکی اصلا بزور باشه نمیتونسته با قرص یا ای یو دی

جلوگیری کنه؟!

بعدم میگن مثل اینکه از قبل هم میخواسته جدا شه ولی

بقیه میگفتن بهش جدا نشو بعد الان که بچه دار شده

حامی پیدا کرده؟! خانوادش موافقن؟!

شوهرش هم وقتی با یک بچه که بهش گفته تو رو نمیخوام ازدواج کرد یعنی گناه کرد و الان داره تاوان اشتباه ...

درست میگی ولی مقصر اصلی خانواده هستن که سرنوشت این دختر رو به اینجا رسوندن

منم خودم دختر دارم مگه میشه راضی بشم با کسی ازدواج کنه که میلی بهش نداره خانوادش حماقت بزرگی کردن

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

مشکل از شوهرش هست؟این خانم عقد کرده عروسی کرده بچه دار شده بعد گفته دوست ندارممگه اون مرد دوست داشته ...

خدای من زندگی براتون فقط پوله؟

اسی واضحا گفته از همون اول له شوهرش گفته نمیخوامت ولی شما اگه میخوای بازم خودت رو بزنی به اون راه مختاری

روز به شوهرش میگه دوست ندارم شب میره توی بغلش من کسی رو میشناختم توی همین شرایط بود ولی نذاشت دست شو ...

من نمیگم کارش درست بوده ولی ممکنه زوری باشه ممکنه همون بابایی که فرستاده بزور احتملا این بنده خدا برم میگشته با کتک برش میگردونده خونه همه شجاع نیستن همه شرایطشون یکی نیست

نمیشه قضاوت کرد

بیچاره شوهرت

مرد به این خوبی بخاطر شما باید از زندگی و بچش دور بشه

به نظرم حقشه دادگاه بچه رو از شما بگیره

این زنی که من میبینم پس فردا هم بچه یک ساله رو میزارن جلو در میگه خوشم نمیاد ازش

همینقدر بی عاطفه و بی مسولیت

چوبشو میخوری زمین گرده

😐 چه ربطی داره شاید مشاوره خوبی انتخاب نکرده در هر صورت دلیل نمیشه با بی فکری بچه دار بشه و بعدش بخ ...

خیلی عجیبه که وقتی پای ملامت و سرزنش میرسه بچه فقط برای مادره حالا اگه همین اسی تو حاملگی تاپیک میزد شوهرم رو نمیخوام و الان میخوام بچه سقط کنم همه میگفتید وای گناهه فقط بچه تو نیست تو قاتلی و..

خدای من زندگی براتون فقط پوله؟اسی واضحا گفته از همون اول له شوهرش گفته نمیخوامت ولی شما اگه میخوای ب ...

پول؟

مگه من میدونم شوهر اسی پول داره یا نداره؟

من میگم در درجه اول خانوادش بهش خیانت کردن که دیدن داره بال بال میزنه ولی راضی به ازدواجش شدن

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

تاپیک هات رو خوندم.بعد از زایمان خیلی از خانوما افسردگی بعد زایمان میگیرن. درسته که تو از قبل هم مشکلاتی داشتی و همسرتو دوست نداشتی. اما اینکه الان به حدی شدید شده که خونتو ترک کردی بخاطر همین موضوعه.احساستو کاملا درک میکنم.تحت فشاری.این که حس میکنی همسرت مثل پیرمردهاست با توجه به چیز هایی که تعریف کردی ازش اصلا این طور نیست. اون شوخه و با محبت باهات صحبت میکنه، از استیکر برای نشون دادن لحن شوخیش استفاده میکنه که سؤتفاهم نشه برات. تورو عاشقانه دوست داره و برات وقت میذاره و از سرکار بار ها باهات تماس میگیره،بفکر راحتی و آسایش توعه که از مادر و خواهرش میخواد بیان مواظب بچه و تو باشن.میخواد از تو عشق و محبت و آرامش دریافت کنه و اینو بارها ازت درخواست کرده.با تو با احترام رفتار و صحبت میکنه،من تو تاپیک های تو چیزهایی که دیدم اینا بود:

عشق و علاقه و انرژی مثبت و شورو شوق و شیطنت تو پیام بازی ومهربونی از سمت همسرت. و بی تفاوتی،رفتار سرد،انرژی منفی و.... از سمت تو. تو گلایه میکنی که چون همسرت 11 سال ازت بزرگتره پیرمرده. اما با توجه به چیزهایی که تعریف کردی انگار تو از اون پیرتری، اون پر از اشتیاقه و تو پر از بی تفاوتی. بخدا خیلی ها آرزوشونه جای تو باشن. اینو بدون زندگی با مردی که عاشقته یعنی خوشبختی. خواهش میکنم دست نگه دار و از فکر طلاق بیا بیرون. تا حالا خواسته هاتو بهش گفتی؟گفتی که دوست داری چطور رفتار کنه و حرف بزنه و... که خوشت بیاد و بنظرت پیرمرد نیاد؟ بهش بگو دوس داری چطور باشه. مطمئنم که تلاششو میکنه که خوشحالت کنه.

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
عزیزم شما اگه داستان زندگیتونو گذاشتین منو تگ کنین

چشم عزیزم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

🤣این حجم راه رفتن تو کوچه علی چپ برای زن ستیزی و ملامت استارتر خنده داره

یک کاربر که با اسی حرف میزد حتی این زیر گفته که شوهرش به زور باهاش رابطه داره ولی خب .

عزیزم من نمیدونم چه شرایطی داری، قضاوت و سرزنش هم نمیکنم، به نظرم شما و همسر باهم برید پیش مشاور، اون میتونه راهنمایی ت کنه که راهی هست عاشقش باشی، چون راهکار داره،اگر راهکار بی جواب موند دیگه خود دانی.

مثلاً یکی از راه های اینه که بهش محبت کنی، البته خود اون آقا هم باید بلد باشه،شاید مشکل از ایشونه که نتوانسته جذب کنه.

یه آقای مشاوری هست که آدم معتقد و دلسوزی هست و تو کارش حرفه ای هست،حتما بهش مراجعه کن،به خاطر بچه ت و آینده خودت.

اگه راه ارتباطی ایشون رو خواستی درخواست دوستی بده برات بفرستم

الان به شوهرت بگو من نیاز به یه مقدار فرصت دارم که تنها باشم فقط هر زمان که گفتم بیا باهم بریم پیش این مشاوره

برو مسافرت،یه کم بیخیال شو و این موضوع رو رها کن